CHP Kocaeli’de İcra Kurulu Belirlendi

Kocaeli 17.01.2018 - 13:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP Kocaeli’de İcra Kurulu Belirlendi

7 Ocak 2018 Pazar günü 36. Olağan Kongresini gerçekleştiren CHP Kocaeli İl Başkanlığı, kongre sonrası ilk yönetim toplantısını gerçekleştirdi. İcra kurulunun da belirlendiği toplantıda 14 Ocak’da İl Gençlik Kolları Kongresini gerçekleştiren ve kongrede Emre Andız’a karşı kaybeden Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç Başkan Sarıbay ve yönetimle vedalaştı.

CHP İl Başkanlığı Salı akşamları gerçekleştirdiği haftalık olağan yönetim toplantısını yaptı. Kongre sonrası ilk yönetim toplantısında yeni yönetim birbiriyle tanışırken icra kurulu da belirlendi. Toplantıya başlamadan önce geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Gençlik Kolları İl Kongresinde Emre Andız’a karşı kaybeden Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç yönetimle vedalaştı. Başkan Sarıbay ve birlikte çalıştığı yönetime teşekkür eden Erinç, “Sizlerle çalışmaktan büyük onur duydum. Görevde olduğum süre içinde elimden gelen gayreti göstererek arkadaşlarımla birlikte çalışmalar yaptık. Seçimi kaybetmiş olmamız partiden ayrılıyoruz demek değildir. Bundan sonra da her zaman partim için çalışmalarda yer alacağım” dedi. Sarıbay’da Erinç’e vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti. SİZLERE GÜVENİYOR VE İNANIYORUM Yeni bir döneme başladıklarını dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Burada 25 kişilik bir kuruluz. Sizler Kocaeli’nin en önemli kurulunun üyelerisiniz. Ayrı düşüncelerde tabiî ki olacağız. Ama burada önemli olan buradan çıkacak görüşlerin parti yararına olmasıdır. Önümüzde zorlu bir süreç var. Yerel, genel ve başkanlık seçimi olmak üzere 2019’a kadar üç seçim geçireceğiz. Bu zorlu süreçte hepimize büyük görev düşüyor. Ben sizlere ve kendime güveniyor ve inanıyorum “ dedi. Sarıbay son olarak kurul üyelerinden sosyal medya kullanımlarında dikkatli olmalarını istedi. İCRA KURULU BELLİ OLDU Gerçekleşen toplantıda İl Başkanlığının İcra Kurulu da belirlendi. Buna göre İl Sekreterliğine Av. Hüseyin Acurman, İl Saymanlığına Naim Kesskin, İl Eğitim Sekreterliğine Seyfettin Kılınç ve İl Bilişim Sorumluluğuna Metin Düzgün getirildi.
7 Ocak 2018 Pazar günü 36. Olağan Kongresini gerçekleştiren CHP Kocaeli İl Başkanlığı, kongre sonrası ilk yönetim toplantısını gerçekleştirdi. İcra kurulunun da belirlendiği toplantıda 14 Ocak’da İl Gençlik Kolları Kongresini gerçekleştiren ve kongrede Emre Andız’a karşı kaybeden Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç Başkan Sarıbay ve yönetimle vedalaştı.

CHP İl Başkanlığı Salı akşamları gerçekleştirdiği haftalık olağan yönetim toplantısını yaptı. Kongre sonrası ilk yönetim toplantısında yeni yönetim birbiriyle tanışırken icra kurulu da belirlendi. Toplantıya başlamadan önce geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Gençlik Kolları İl Kongresinde Emre Andız’a karşı kaybeden Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç yönetimle vedalaştı. Başkan Sarıbay ve birlikte çalıştığı yönetime teşekkür eden Erinç, “Sizlerle çalışmaktan büyük onur duydum. Görevde olduğum süre içinde elimden gelen gayreti göstererek arkadaşlarımla birlikte çalışmalar yaptık. Seçimi kaybetmiş olmamız partiden ayrılıyoruz demek değildir. Bundan sonra da her zaman partim için çalışmalarda yer alacağım” dedi. Sarıbay’da Erinç’e vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti.

SİZLERE GÜVENİYOR VE İNANIYORUM

Yeni bir döneme başladıklarını dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Burada 25 kişilik bir kuruluz. Sizler Kocaeli’nin en önemli kurulunun üyelerisiniz. Ayrı düşüncelerde tabiî ki olacağız. Ama burada önemli olan buradan çıkacak görüşlerin parti yararına olmasıdır. Önümüzde zorlu bir süreç var. Yerel, genel ve başkanlık seçimi olmak üzere 2019’a kadar üç seçim geçireceğiz. Bu zorlu süreçte hepimize büyük görev düşüyor. Ben sizlere ve kendime güveniyor ve inanıyorum “ dedi. Sarıbay son olarak kurul üyelerinden sosyal medya kullanımlarında dikkatli olmalarını istedi.

İCRA KURULU BELLİ OLDU

Gerçekleşen toplantıda İl Başkanlığının İcra Kurulu da belirlendi. Buna göre İl Sekreterliğine Av. Hüseyin Acurman, İl Saymanlığına Naim Kesskin, İl Eğitim Sekreterliğine Seyfettin Kılınç ve İl Bilişim Sorumluluğuna Metin Düzgün getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.