CHP Kocaeli’de sokak sokak örgütleniyor

Siyaset 06.12.2018 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Kocaeli’de sokak sokak örgütleniyor

CHP Parti Okulu’nun Kocaeli’deki eğitmenlerine ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerine ‘Komşunu Tanı, Onu Dinle ve İyilik Yap’ temelinde oluşturulan yeni Sokak Örgütlenmesi modeli tanıtıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Okulu’nun Kocaeli eğitmenleri, İlçe Örgütü Bilişim Sekreterleri, İlçe Eğitim Sekreteleri, İlçe Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcıları ve mahalle temsilcileri önceki akşam il binasında gerçekleştirilen toplantıda 2019 yerel seçim hazırlıkları için bir araya geldi. CHP İl Eğitim Sekreteri Seyfettin Kılınç’ın başkanlık ettiği toplantıda, İl Eğitim Koordinatörü Arzu Türkkal Enç ve Parti Okulu Eğitmeni Dilşad Haczeyni tarafından seçim çalışmalarında yürütülecek ‘Sokak Örgütlenmesi’ adı verilen yeni örgütlenme modeli anlatıldı. 24 HAZİRAN ÖNCESİNDE 4 BİN 100 KİŞİYE EĞİTİM Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP İl Eğitim Sekreteri Seyfettin Kılınç, yeni sokak örgütlenmesi modeli hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundu. Kılınç, “Sandık Çevresi Örgütlenmesi modelimiz Sokak Örgütlenmesi adı ile içerik olarak yenilenmiştir. Her mahallede birbirine yakın sokakları içine alan 400 kişilik öbeklenmeler oluşturulacak. Bu öbeklere atanan sorumlular seçmenle sürekli iletişim halinde olacak. Seçmenler ile yakın temas halinde olacağız” dedi. SEÇMENİN İHTİYACINA GÖRE ÇALIŞMA Parti Okulu Eğitmeni Dilşad Haczeyni ise, “Öbeklenmeler en fazla 400 kişiden oluşacak. Burada amacımız seçmenleri tanımak ve ihtiyaçlarını belirlemeye yönelerek çalışmalarımızı bu şekilde şekillendirmektir. Yeni model ile Kimin nerede ne kadar ihtiyacı var bunu görebileceğiz. Seçmenle daha iyi bir  ilişki kurabilecek ve bu ilişkiyi daha sağlam bir bağ olarak kalıcı hale getireceğiz. Her öbeklenmeye bir temsilci atayacağız. Coğrafi yakınlıklarına göre öbeklenme yaparak çalışmaları yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.
CHP Parti Okulu’nun Kocaeli’deki eğitmenlerine ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerine ‘Komşunu Tanı, Onu Dinle ve İyilik Yap’ temelinde oluşturulan yeni Sokak Örgütlenmesi modeli tanıtıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Okulu’nun Kocaeli eğitmenleri, İlçe Örgütü Bilişim Sekreterleri, İlçe Eğitim Sekreteleri, İlçe Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcıları ve mahalle temsilcileri önceki akşam il binasında gerçekleştirilen toplantıda 2019 yerel seçim hazırlıkları için bir araya geldi. CHP İl Eğitim Sekreteri Seyfettin Kılınç’ın başkanlık ettiği toplantıda, İl Eğitim Koordinatörü Arzu Türkkal Enç ve Parti Okulu Eğitmeni Dilşad Haczeyni tarafından seçim çalışmalarında yürütülecek ‘Sokak Örgütlenmesi’ adı verilen yeni örgütlenme modeli anlatıldı.

24 HAZİRAN ÖNCESİNDE 4 BİN 100 KİŞİYE EĞİTİM

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP İl Eğitim Sekreteri Seyfettin Kılınç, yeni sokak örgütlenmesi modeli hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundu. Kılınç, “Sandık Çevresi Örgütlenmesi modelimiz Sokak Örgütlenmesi adı ile içerik olarak yenilenmiştir. Her mahallede birbirine yakın sokakları içine alan 400 kişilik öbeklenmeler oluşturulacak. Bu öbeklere atanan sorumlular seçmenle sürekli iletişim halinde olacak. Seçmenler ile yakın temas halinde olacağız” dedi.

SEÇMENİN İHTİYACINA GÖRE ÇALIŞMA

Parti Okulu Eğitmeni Dilşad Haczeyni ise, “Öbeklenmeler en fazla 400 kişiden oluşacak. Burada amacımız seçmenleri tanımak ve ihtiyaçlarını belirlemeye yönelerek çalışmalarımızı bu şekilde şekillendirmektir. Yeni model ile Kimin nerede ne kadar ihtiyacı var bunu görebileceğiz. Seçmenle daha iyi bir  ilişki kurabilecek ve bu ilişkiyi daha sağlam bir bağ olarak kalıcı hale getireceğiz. Her öbeklenmeye bir temsilci atayacağız. Coğrafi yakınlıklarına göre öbeklenme yaparak çalışmaları yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.