CHP Kocaeli’den İmamoğlu’na bağış

Kocaeli 21.05.2019 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Kocaeli’den İmamoğlu’na bağış

CHP Kocaeli İl Örgütü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına katkı sunmak için bağışta bulundu.

31 Mart yerel seçimleri kapsamında İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararı ardından düzenlenen bağış kampanyasına Kocaeli’den de destek geldi. CHP Kocaeli İl Örgütü, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu için yürütülen seçim kampanyasına katkı sunmak amacı ile İş Bankası Hürriyet Şubesi’ne gelerek bağışta bulundu. Bağış kampanyasına CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il yöneticileri ve çok sayıda İmamoğlu destekçisi katıldı. GÖREVLERİMİZİ YERİNE GETİRECEĞİZ Bağış kampanyası hakkında konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, bağış miktarının en az 20 TL olduğunu belirtti. “Her şey çok güzel olacak diye yola çıktık” diyen Sarıbay, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ekrem İmamoğlu’na destek olmak amacıyla başlatılan bağış kampanyasına bizde katkı sunuyoruz. İstanbul İl örgütümüz ile temas halindeyiz, üzerimize düşen bir görev olduğu taktirde destek vermeye hazırız” diye konuştu.
CHP Kocaeli İl Örgütü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına katkı sunmak için bağışta bulundu.

31 Mart yerel seçimleri kapsamında İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararı ardından düzenlenen bağış kampanyasına Kocaeli’den de destek geldi. CHP Kocaeli İl Örgütü, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu için yürütülen seçim kampanyasına katkı sunmak amacı ile İş Bankası Hürriyet Şubesi’ne gelerek bağışta bulundu. Bağış kampanyasına CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il yöneticileri ve çok sayıda İmamoğlu destekçisi katıldı.

GÖREVLERİMİZİ YERİNE GETİRECEĞİZ

Bağış kampanyası hakkında konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, bağış miktarının en az 20 TL olduğunu belirtti. “Her şey çok güzel olacak diye yola çıktık” diyen Sarıbay, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ekrem İmamoğlu’na destek olmak amacıyla başlatılan bağış kampanyasına bizde katkı sunuyoruz. İstanbul İl örgütümüz ile temas halindeyiz, üzerimize düşen bir görev olduğu taktirde destek vermeye hazırız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.