CHP Kocaeli, destek için sahada!

Kocaeli 19.06.2019 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Kocaeli, destek için sahada!

CHP Kocaeli İl Örgütü, 23 Haziran seçimleri öncesinde partinin adayı Ekrem İmamoğlu’na destek için Maltepe ve Şile’de sahaya indi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri 23 Haziran’da gerçekleşecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için partinin adayı Ekrem İmamoğlu’na destek için Maltepe’deki çalışmalara katıldı. CHP Kocaeli İl Örgütü ilk olarak CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel ve yönetimini ilçe binasında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretten ve destekten ötürü mutluluk duyduklarını aktaran CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel, bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aktardı. MAZBATAYI YENİDEN ALACAĞIZ CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “23 Haziran seçimleri, kazanılmış bir hakkın gasp edilmesine karşılık yapılan bir seçimdir. Halkımız, milletimiz bunun farkındadır. Ekrem İmamoğlu’nun mazbatası elinden alındı. Biz mazbatayı yeniden alacağız. Kocaeli İl Örgütü olarak bugün Maltepe’de sizlerle olmaktan çok mutluyuz. Her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı. Ziyaretin ardından CHP Maltepe İlçe Örgütü’nün oluşturduğu programlar kapsamında CHP Kocaeli İl Örgütü saha çalışmalarına katkı sundu. ŞİLE’DE BÖLGE KEŞFİ YAPTILAR Maltepe’deki çalışmaların ardından partili avukatların görev yapacağı İstanbul Şile’de bölgeyi tarayan CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetimi, seçim günü yapılacak görevlendirilmeler ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimi Şile İlçe Örgütü’nün ardından ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Çetin Akarsu, önceki dönem İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen ve bölgede görev yapan partililer ile Ağva Mahalle Seçim Bürosu’nda bir araya geldi. 23 Haziran’da CHP Kocaeli’den yapılan görevlendirme ile gelecek olan avukatların yüksek oranla Ağva’da görev yapacak olması sebebi ile bölgedeki ulaşım hakkında hem bilgi alındı hem de keşif yapıldı.
CHP Kocaeli İl Örgütü, 23 Haziran seçimleri öncesinde partinin adayı Ekrem İmamoğlu’na destek için Maltepe ve Şile’de sahaya indi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri 23 Haziran’da gerçekleşecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için partinin adayı Ekrem İmamoğlu’na destek için Maltepe’deki çalışmalara katıldı. CHP Kocaeli İl Örgütü ilk olarak CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel ve yönetimini ilçe binasında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretten ve destekten ötürü mutluluk duyduklarını aktaran CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel, bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

MAZBATAYI YENİDEN ALACAĞIZ

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “23 Haziran seçimleri, kazanılmış bir hakkın gasp edilmesine karşılık yapılan bir seçimdir. Halkımız, milletimiz bunun farkındadır. Ekrem İmamoğlu’nun mazbatası elinden alındı. Biz mazbatayı yeniden alacağız. Kocaeli İl Örgütü olarak bugün Maltepe’de sizlerle olmaktan çok mutluyuz. Her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı. Ziyaretin ardından CHP Maltepe İlçe Örgütü’nün oluşturduğu programlar kapsamında CHP Kocaeli İl Örgütü saha çalışmalarına katkı sundu.

ŞİLE’DE BÖLGE KEŞFİ YAPTILAR

Maltepe’deki çalışmaların ardından partili avukatların görev yapacağı İstanbul Şile’de bölgeyi tarayan CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetimi, seçim günü yapılacak görevlendirilmeler ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimi Şile İlçe Örgütü’nün ardından ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Çetin Akarsu, önceki dönem İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen ve bölgede görev yapan partililer ile Ağva Mahalle Seçim Bürosu’nda bir araya geldi. 23 Haziran’da CHP Kocaeli’den yapılan görevlendirme ile gelecek olan avukatların yüksek oranla Ağva’da görev yapacak olması sebebi ile bölgedeki ulaşım hakkında hem bilgi alındı hem de keşif yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.