CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kars’a gidiyor.

Kocaeli 21.03.2017 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kars’a gidiyor.

CHP milletvekilleri, kendi seçim bölgeleri dışında da referandum için çalışıyor. CHP Genel Merkezinin yaptığı görevlendirme ile Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kars'ta dört gün süreyle çalışma yapacak.

Tarhan, Kars ziyareti öncesinde şunları söyledi: "Genel Merkezimizin görevlendirmesi ile Eskişehir Milletvekilimiz Prof. Dr. Gaye Usluer ve Tekirdağ Milletvekilimiz Candan Yüceer ile birlikte Kars'ta yoğun bir çalışma programımız olacak. Halkımıza bu Anayasa değişikliğinin neler getireceğini ve neleri götüreceğini anlatacağız. Parti meselesi değil, memleket meselesi diyerek gece gündüz demeden çalışıyoruz.  Bu gayretimiz, geleceğimiz için, çocuklarımız için... Halkın vekili olarak, referanduma kadar bütün gücümüzle, anayasa değişikliklerinin  hayatımızı ve Türk demokrasisini nasıl etkileyeceğini anlatacağız. İnanıyorum ki halkımız da destansı mücadelelerle kurulan bu demokratik cumhuriyete sahip çıkacak ve en hayırlı sonucu 16 Nisan'da sandıkta verecektir" dedi.
CHP milletvekilleri, kendi seçim bölgeleri dışında da referandum için çalışıyor. CHP Genel Merkezinin yaptığı görevlendirme ile Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kars'ta dört gün süreyle çalışma yapacak.

Tarhan, Kars ziyareti öncesinde şunları söyledi:

"Genel Merkezimizin görevlendirmesi ile Eskişehir Milletvekilimiz Prof. Dr. Gaye Usluer ve Tekirdağ Milletvekilimiz Candan Yüceer ile birlikte Kars'ta yoğun bir çalışma programımız olacak. Halkımıza bu Anayasa değişikliğinin neler getireceğini ve neleri götüreceğini anlatacağız.

Parti meselesi değil, memleket meselesi diyerek gece gündüz demeden çalışıyoruz. 

Bu gayretimiz, geleceğimiz için, çocuklarımız için...

Halkın vekili olarak, referanduma kadar bütün gücümüzle, anayasa değişikliklerinin  hayatımızı ve Türk demokrasisini nasıl etkileyeceğini anlatacağız.

İnanıyorum ki halkımız da destansı mücadelelerle kurulan bu demokratik cumhuriyete sahip çıkacak ve en hayırlı sonucu 16 Nisan'da sandıkta verecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.