19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Kocaeli Nazlıaka’yı ağırladı!

Siyaset 24.06.2020 - 20:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Kocaeli Nazlıaka’yı ağırladı!

CHP geçmiş dönem Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimini il binasında ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimi, geçmiş dönem Parti Meclisi (PM) üyesi 24. ve 25. Dönem Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’yı partinin il binasında ağırladı. CHP Kocaeli İl Kongresi sonrasında araya giren pandemi dönemi nedeniyle ziyaretini ertelediğini ifade eden Aylin Nazlıaka, Başkan Yıldızlı ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi. ONUR DUYDUK Ziyaretten ötürü mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Yıldızlı, “Bu güzel ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız. Görevi devraldıktan sonra pandemi sebebiyle bizler de birçok ziyaretimizi ertelemiştik. Bugün burada bizlerle olmanız örgütümüzü çok mutlu etti. Bu anlamlı ziyaretiniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

CHP geçmiş dönem Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimini il binasında ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimi, geçmiş dönem Parti Meclisi (PM) üyesi 24. ve 25. Dönem Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’yı partinin il binasında ağırladı. CHP Kocaeli İl Kongresi sonrasında araya giren pandemi dönemi nedeniyle ziyaretini ertelediğini ifade eden Aylin Nazlıaka, Başkan Yıldızlı ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

ONUR DUYDUK

Ziyaretten ötürü mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Yıldızlı, “Bu güzel ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız. Görevi devraldıktan sonra pandemi sebebiyle bizler de birçok ziyaretimizi ertelemiştik. Bugün burada bizlerle olmanız örgütümüzü çok mutlu etti. Bu anlamlı ziyaretiniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.