CHP Kocaeli Suç Duyurusunda Bulunacak

Siyaset 06.06.2018 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Kocaeli Suç Duyurusunda Bulunacak

CHP’nin kentin farklı noktalarına astığı Muharrem İnce’li pankartlar kimliği belirsiz kişiler tarafından yırtılarak yerlere atıldı. İl Başkanı Sarıbay, konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Seçimlere sayılı günler kala Türkiye’nin dört bir yanında yaşanan siyasi partilerin afiş ve pankartlarına yapılan saldırıların bir yenisi Kocaeli’de yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı’nın cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Kocaeli miting programı için hazırlattığı ve kentin çeşitli noktalarına astığı pankartlara kimliği belirsiz kişiler tarafından eş zamanlı olarak çirkin saldırılar gerçekleştirildi. SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU Kandıra Sapağı ve Yahya Kaptan girişine önceki akşam asılan pankartların bugün öğlen saatlerinde CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve CHP İzmit İlçe Gençlik Kolu Başkanı Mehdi Günan tarafından kesici aletlerle yırtıldığı, bazılarının asıldığı yerlerden kopartılarak yerlere atıldığı tespit edildi. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, konuyla ilgili olarak derhal dilekçe hazırlayarak savcılığa suç duyurunda bulunacaklarını ifade etti.
CHP’nin kentin farklı noktalarına astığı Muharrem İnce’li pankartlar kimliği belirsiz kişiler tarafından yırtılarak yerlere atıldı. İl Başkanı Sarıbay, konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Seçimlere sayılı günler kala Türkiye’nin dört bir yanında yaşanan siyasi partilerin afiş ve pankartlarına yapılan saldırıların bir yenisi Kocaeli’de yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı’nın cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Kocaeli miting programı için hazırlattığı ve kentin çeşitli noktalarına astığı pankartlara kimliği belirsiz kişiler tarafından eş zamanlı olarak çirkin saldırılar gerçekleştirildi.

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU

Kandıra Sapağı ve Yahya Kaptan girişine önceki akşam asılan pankartların bugün öğlen saatlerinde CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve CHP İzmit İlçe Gençlik Kolu Başkanı Mehdi Günan tarafından kesici aletlerle yırtıldığı, bazılarının asıldığı yerlerden kopartılarak yerlere atıldığı tespit edildi. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, konuyla ilgili olarak derhal dilekçe hazırlayarak savcılığa suç duyurunda bulunacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.