CHP Kocaeli, yeni isimlerle gücünü arttırdı!

Siyaset 11.06.2020 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Kocaeli, yeni isimlerle gücünü arttırdı!

CHP Kocaeli İl Örgütü’nün örgütlenme gücünü arttırmak için yönetim kurulu sayısının 24’ten 30’a yükseltilmesi talebi genel merkez tarafından onaylandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanlığı’nın yönetim kurulu sayısının arttırılması talebi CHP Parti Meclisi tarafından onaylandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında dün gerçekleştirilen PM Toplantısı’nda Kocaeli İl Örgütü’nün yönetim kurulu sayısı 24 kişiden 30 kişi arttırıldı. CHP İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, Kocaeli’nin hızlı nüfus artışı ve dağınık coğrafi yapısı sebebiyle örgütlenme gücünü arttırmaya yönelik yönetim kurulu üye sayısında değişikliğe gidilmesi için genel merkeze talepte bulunduklarını belirtti. YENİ İSİMLER Başkan Yıldızlı, “Dün gerçekleşen Parti Meclisi Toplantısı’nda alınan kararla yönetim kurulu üye sayımız hem asillerde her yedeklerde 30 kişiye çıkartıldı. Yeni görevlendirmelerle Kocaeli’deki örgütlenme gücümüzü arttıracağız. Planlamalarımız, görevlendirmelerimiz, çalışmalarımız hazır. Kocaelilerin çıkarlarını gözeten, bu şehir için yapacağımız köklü ve kalıcı çalışmaları hayata geçireceğiz” dedi. Yeni kararla CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu yedek üyelerinden Çetin Akarsu, Naim Keskin, Turgay Seyis, Korkut Öz, İlker Ulusoy ve Hakan Yalçın asil üye olarak göreve çağırıldı.  

CHP Kocaeli İl Örgütü’nün örgütlenme gücünü arttırmak için yönetim kurulu sayısının 24’ten 30’a yükseltilmesi talebi genel merkez tarafından onaylandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanlığı’nın yönetim kurulu sayısının arttırılması talebi CHP Parti Meclisi tarafından onaylandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında dün gerçekleştirilen PM Toplantısı’nda Kocaeli İl Örgütü’nün yönetim kurulu sayısı 24 kişiden 30 kişi arttırıldı. CHP İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, Kocaeli’nin hızlı nüfus artışı ve dağınık coğrafi yapısı sebebiyle örgütlenme gücünü arttırmaya yönelik yönetim kurulu üye sayısında değişikliğe gidilmesi için genel merkeze talepte bulunduklarını belirtti.

YENİ İSİMLER

Başkan Yıldızlı, “Dün gerçekleşen Parti Meclisi Toplantısı’nda alınan kararla yönetim kurulu üye sayımız hem asillerde her yedeklerde 30 kişiye çıkartıldı. Yeni görevlendirmelerle Kocaeli’deki örgütlenme gücümüzü arttıracağız. Planlamalarımız, görevlendirmelerimiz, çalışmalarımız hazır. Kocaelilerin çıkarlarını gözeten, bu şehir için yapacağımız köklü ve kalıcı çalışmaları hayata geçireceğiz” dedi. Yeni kararla CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu yedek üyelerinden Çetin Akarsu, Naim Keskin, Turgay Seyis, Korkut Öz, İlker Ulusoy ve Hakan Yalçın asil üye olarak göreve çağırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.