CHP'li Akar’dan kaymakamlara ziyaret

Siyaset 07.06.2020 - 16:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP'li Akar’dan kaymakamlara ziyaret

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar yaşanan korona salgınında alınan önlemler kapsamında yaklaşık 2 buçuk aylık süreçte iletişimde olduğu ve görüştüğü Kaymakamları ziyaret etti. Çayırova ve Dilovası Kaymakamlarını ziyaret eden Akar, normalleşme sürecine girilen şu günlerde yaşanan sıkıntılara ilişkin Kaymakamlarla görüş alışverişinde bulundu. Türkiye’de ilk Corona vakasının görüldü 10 Mart sonrasında yaşanan sürecin toplumun tüm kesimini olumsuz etkilediğini belirten CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar seyahat kısıtlamalarının yaratmış olduğu olumsuzluklara ilişkin de görüşmelerde bulunduğu Kaymakamları ziyaret etti. İlk olarak Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’i ziyaret eden Akar’a CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve yönetimi eşlik etti. Yaşanan süreçte vatandaşların devletin desteğini hissetmesi gerektiğini belirten Akar, bunun için Kaymakamların önemine vurgu yaptı. EN ÖNEMLİ SIKINTI İŞSİZLİK VE EKONOMİ Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan yaşanan pandeminin yarattığı olumsuzluklara ilişkin vatandaşlara hızlı bir şekilde ulaşmaya ve sorunlarına çözümler sağlamaya çalıştıklarını belirtti. Kentimiz de özellikle işçi sınıfı ve asgari ücretlinin yoğun olduğunun altını çizen CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’da bu süreçte işinden olanlara ve ekonomik olarak sıkıntı çeken vatandaşlara ilk olarak Devletin ilçedeki temsilcisi kaymakamların ulaşacağını söyledi.  Mecliste CHP olarak da bu sorunlara hızlı bir şekilde çözüm getirilmesi için yasal düzenlemeler konusunda adımlar atıldığına dikkat çeken Akar, AK Parti’nin de suni gündemler ve yasalardan önce vatandaşın sorunlara çözüm üretecek yasal düzenlemelere öncelik vermesi gerektiğini söyledi.  Önümüzdeki günlerde diğer ilçe kaymakamlarını da ziyaret edeceğini belirten Akar, salgının geçmediğini bu konuda vatandaşlarımızın da daha duyarlı olması gerektiğini söyledi.  

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar yaşanan korona salgınında alınan önlemler kapsamında yaklaşık 2 buçuk aylık süreçte iletişimde olduğu ve görüştüğü Kaymakamları ziyaret etti.

Çayırova ve Dilovası Kaymakamlarını ziyaret eden Akar, normalleşme sürecine girilen şu günlerde yaşanan sıkıntılara ilişkin Kaymakamlarla görüş alışverişinde bulundu. Türkiye’de ilk Corona vakasının görüldü 10 Mart sonrasında yaşanan sürecin toplumun tüm kesimini olumsuz etkilediğini belirten CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar seyahat kısıtlamalarının yaratmış olduğu olumsuzluklara ilişkin de görüşmelerde bulunduğu Kaymakamları ziyaret etti. İlk olarak Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’i ziyaret eden Akar’a CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve yönetimi eşlik etti. Yaşanan süreçte vatandaşların devletin desteğini hissetmesi gerektiğini belirten Akar, bunun için Kaymakamların önemine vurgu yaptı.

EN ÖNEMLİ SIKINTI İŞSİZLİK VE EKONOMİ

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan yaşanan pandeminin yarattığı olumsuzluklara ilişkin vatandaşlara hızlı bir şekilde ulaşmaya ve sorunlarına çözümler sağlamaya çalıştıklarını belirtti. Kentimiz de özellikle işçi sınıfı ve asgari ücretlinin yoğun olduğunun altını çizen CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’da bu süreçte işinden olanlara ve ekonomik olarak sıkıntı çeken vatandaşlara ilk olarak Devletin ilçedeki temsilcisi kaymakamların ulaşacağını söyledi.  Mecliste CHP olarak da bu sorunlara hızlı bir şekilde çözüm getirilmesi için yasal düzenlemeler konusunda adımlar atıldığına dikkat çeken Akar, AK Parti’nin de suni gündemler ve yasalardan önce vatandaşın sorunlara çözüm üretecek yasal düzenlemelere öncelik vermesi gerektiğini söyledi.  Önümüzdeki günlerde diğer ilçe kaymakamlarını da ziyaret edeceğini belirten Akar, salgının geçmediğini bu konuda vatandaşlarımızın da daha duyarlı olması gerektiğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.