GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

CHP’li Akar metroya destek çıktı

Siyaset 22.11.2019 - 16:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’li Akar metroya destek çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Haydar Akar, Büyükşehir Belediyesinin metro projesine sahip çıktı.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, bugün CHP İl binasında CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il yöneticileri ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir ile Meclis Üyesi Orhan Tanış’ın eşliğinde gerçekleştirdiği basın açıklamasında metroya sahip çıktı. Akar, metro devrini doğru bulmadığını söyledi. Akar, şunları kaydetti: Karaosmanoğlu'nu 10 yıl sonra kimse hatırlamayacak. Sefa Bey, hodri meydan dedi. Çıksınlar. Ülkeye en büyük kazık şu an yaptıkları yap işlet devret modelleridir. Metro devrini ben doğru buluyorum. İstanbul Ankara metro çalışmalarını bakanlık yapıyordu. Şimdi biz kazandık yapmazlar. Genel bütçeden yüzde 5 kesilerek metro yapılacak. Metro bu kentin ihtiyacı. Başkana bir müjde veriyorum. Bir dahaki seçimde üzerimize kalan borcu ödeyeceğiz. Ben yıllarca meclis kürsüsünden Kocaeli'ye niye metro yapmıyorsunuz derken kendi vekilleri sırtüstü yatıyordu” dedi. ÖZEL GÜNLERDEN SORUMLU VEKİL AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'e de cevaplar veren Akar, "İlyas Şeker, en çok kaza yaşanan Kandıra yolunu hiç konuştu mu? Deniz dolgularını konuştu mu? Demir yollarının lojistik bağlantısını konuştu mu? İşten çıkarılanlara sahip çıktığını duydunuz mu? Cengiz Topel'e 5 kez açılış yaptılar, hiç konuştuğunu duydunuz mu? Kandıra'da 18 köyün İstanbul barajı için mağdur, konuştuğunu duydunuz mu? Duyamazsınız. Meclis konuşmalarında bu kenti bulamazsınız. Bu kenti konuşmasını tavsiye ediyorum. Avukatlığa soyunmasın. Önemli gün ve haftalardan sorumlu milletvekili" şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Haydar Akar, Büyükşehir Belediyesinin metro projesine sahip çıktı.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, bugün CHP İl binasında CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il yöneticileri ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir ile Meclis Üyesi Orhan Tanış’ın eşliğinde gerçekleştirdiği basın açıklamasında metroya sahip çıktı. Akar, metro devrini doğru bulmadığını söyledi. Akar, şunları kaydetti: Karaosmanoğlu'nu 10 yıl sonra kimse hatırlamayacak. Sefa Bey, hodri meydan dedi. Çıksınlar. Ülkeye en büyük kazık şu an yaptıkları yap işlet devret modelleridir. Metro devrini ben doğru buluyorum. İstanbul Ankara metro çalışmalarını bakanlık yapıyordu. Şimdi biz kazandık yapmazlar. Genel bütçeden yüzde 5 kesilerek metro yapılacak. Metro bu kentin ihtiyacı. Başkana bir müjde veriyorum. Bir dahaki seçimde üzerimize kalan borcu ödeyeceğiz. Ben yıllarca meclis kürsüsünden Kocaeli'ye niye metro yapmıyorsunuz derken kendi vekilleri sırtüstü yatıyordu” dedi.

ÖZEL GÜNLERDEN SORUMLU VEKİL

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'e de cevaplar veren Akar, "İlyas Şeker, en çok kaza yaşanan Kandıra yolunu hiç konuştu mu? Deniz dolgularını konuştu mu? Demir yollarının lojistik bağlantısını konuştu mu? İşten çıkarılanlara sahip çıktığını duydunuz mu? Cengiz Topel'e 5 kez açılış yaptılar, hiç konuştuğunu duydunuz mu? Kandıra'da 18 köyün İstanbul barajı için mağdur, konuştuğunu duydunuz mu? Duyamazsınız. Meclis konuşmalarında bu kenti bulamazsınız. Bu kenti konuşmasını tavsiye ediyorum. Avukatlığa soyunmasın. Önemli gün ve haftalardan sorumlu milletvekili" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.