CHP’li Akar rekor kırdı

Kocaeli 26.06.2018 - 10:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’li Akar rekor kırdı

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar rekor kırdı!

CHP Kocaeli Milletvekili, Haydar Akar 27. dönem de seçilmesiyle birlikte kırılması çok zor bir rekora imza attı. Akar, CHP Kocaeli tarihi boyunca 4 dönem vekillik yapan ilk ve tek isim olacak. 24 Haziran erken seçimleri tamamlandı. Kocaeli genelinde çok büyük bir değişiklik yaşanmadı. Listelere olan tepkiler kendini gösterdi. Mevcut milletvekillerinin büyük bir kısmında değişiklik yapmayan siyasi partiler 2015 seçimlerindeki vekil sayılarını korudu. 11’den 13’e yükselen Kocaeli temsiliyetinde 2 vekilden birini yeni kurulan İyi Parti bir diğerini ise 2015 yılında son anda vekilliği kaçıran HDP aldı. TEPKİ DE ÇOKTU BİRLİK DE Özellikle CHP’de büyük hayal kırıklığı yaşandı. Aday adaylığı sürecinde umutlu olan partililerin morali 3 vekil yeniden aday gösterilince biraz olsun düşmüştü. Listeye çok büyük tepkiler yükselmiş ancak her şeye rağmen birlik sağlanmıştı. Vekil sayısının 4’e hatta 5’e çıkacağını bekleyen partililer 3 mevcut vekilden başka Ankara’ya bir temsilci gönderemeyince adeta yıkıldı. AKAR REKOR KIRDI Mevcut vekiller arasında ise rekor kıran bir isim vardı. Kocaeli milletvekili Haydar Akar, 27. Dönem Milletvekili oldu. Seçimlerde milletvekili seçilen Akar kırılması çok güç bir rekora da imza attı. Akar CHP tarihinde Kocaeli’de 4 dönem üst üste milletvekilliği yapan tek isim olacak.
CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar rekor kırdı!

CHP Kocaeli Milletvekili, Haydar Akar 27. dönem de seçilmesiyle birlikte kırılması çok zor bir rekora imza attı. Akar, CHP Kocaeli tarihi boyunca 4 dönem vekillik yapan ilk ve tek isim olacak.

24 Haziran erken seçimleri tamamlandı. Kocaeli genelinde çok büyük bir değişiklik yaşanmadı. Listelere olan tepkiler kendini gösterdi. Mevcut milletvekillerinin büyük bir kısmında değişiklik yapmayan siyasi partiler 2015 seçimlerindeki vekil sayılarını korudu. 11’den 13’e yükselen Kocaeli temsiliyetinde 2 vekilden birini yeni kurulan İyi Parti bir diğerini ise 2015 yılında son anda vekilliği kaçıran HDP aldı.

TEPKİ DE ÇOKTU BİRLİK DE

Özellikle CHP’de büyük hayal kırıklığı yaşandı. Aday adaylığı sürecinde umutlu olan partililerin morali 3 vekil yeniden aday gösterilince biraz olsun düşmüştü. Listeye çok büyük tepkiler yükselmiş ancak her şeye rağmen birlik sağlanmıştı. Vekil sayısının 4’e hatta 5’e çıkacağını bekleyen partililer 3 mevcut vekilden başka Ankara’ya bir temsilci gönderemeyince adeta yıkıldı.

AKAR REKOR KIRDI

Mevcut vekiller arasında ise rekor kıran bir isim vardı. Kocaeli milletvekili Haydar Akar, 27. Dönem Milletvekili oldu. Seçimlerde milletvekili seçilen Akar kırılması çok güç bir rekora da imza attı. Akar CHP tarihinde Kocaeli’de 4 dönem üst üste milletvekilliği yapan tek isim olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.