19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’li Aktaş, DASİAD’a gitti!

Siyaset 29.01.2020 - 09:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’li Aktaş, DASİAD’a gitti!

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer ve ekibini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Aktaş, DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer ve ekibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, İlçe Başkan Yardımcıları Name Yılmaz Fidan ve Metin Öztürk, Sayman Turan Kuruca ve partililer DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer ve yönetim kurulu üyelerinden Mukadder Doğanay, Rıfat Yakupoğlu ve Nurettin Ayluçtarhan 'ın hazır bulunduğu Dernek Yönetim Kurulunu ziyaret ettiler. CHP Darıca ailesi, DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer ve ekibiyle görüş alışverişinde bulundular. AKTAŞ: “TEŞEKKÜR EDERİZ” CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Özdinçer ve yönetim kurulu üyelerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Bizleri konuk ettiler bir arada sohbet etme imkânımız oldu. Teşekkür ederiz” derken DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer de “CHP Darıca ailesine, başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz, ayaklarına sağlık, kendilerine başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer ve ekibini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Aktaş, DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer ve ekibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, İlçe Başkan Yardımcıları Name Yılmaz Fidan ve Metin Öztürk, Sayman Turan Kuruca ve partililer DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer ve yönetim kurulu üyelerinden Mukadder Doğanay, Rıfat Yakupoğlu ve Nurettin Ayluçtarhan 'ın hazır bulunduğu Dernek Yönetim Kurulunu ziyaret ettiler. CHP Darıca ailesi, DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer ve ekibiyle görüş alışverişinde bulundular.

AKTAŞ: “TEŞEKKÜR EDERİZ”

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Özdinçer ve yönetim kurulu üyelerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Bizleri konuk ettiler bir arada sohbet etme imkânımız oldu. Teşekkür ederiz” derken DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer de “CHP Darıca ailesine, başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz, ayaklarına sağlık, kendilerine başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.