19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’li Aktaş, “Hukuken gereği yapılmalıdır”

Siyaset 20.11.2020 - 18:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

CHP’li Aktaş, “Hukuken gereği yapılmalıdır”

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı hakkında soruşturma başlatıldığını duyururken CHP Darıca Başkanı Aktaş’tan yanıt geldi. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. Bu gelişme üstüne CHP Darıca Başkanı Gökhan Aktaş, gazetemize yaptığı açıklamada “Gelişme olumlu, hukuk devleti adına demokrasi adına sevindirici. Önemli bir adım olarak görüyorum, hukuk gereği neyse onu yapmalıdır, buna inanıyorum” dedi. SALGIN ADINA ÖNLEM ALDIK Parti binasında ziyaretleri koronavirüs tedbirleri kapsamında kapattıklarını söyleyen Başkan Aktaş, “Ziyaretçilerimize ileri bir tarihe kadar binamızı kapattık. Online olarak çalışıyoruz. Salgın tabi önemli sağlık en önemli şey hayatımızdaki, bizler de bu anlamda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Tüm herkesi dikkatli olmaya davet ediyorum, salgın ne yazık ki artmış durumda. Bizler de mücadele ediyoruz, edeceğiz, umarım güzel günleri beraber görürüz” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı hakkında soruşturma başlatıldığını duyururken CHP Darıca Başkanı Aktaş’tan yanıt geldi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. Bu gelişme üstüne CHP Darıca Başkanı Gökhan Aktaş, gazetemize yaptığı açıklamada “Gelişme olumlu, hukuk devleti adına demokrasi adına sevindirici. Önemli bir adım olarak görüyorum, hukuk gereği neyse onu yapmalıdır, buna inanıyorum” dedi.

SALGIN ADINA ÖNLEM ALDIK

Parti binasında ziyaretleri koronavirüs tedbirleri kapsamında kapattıklarını söyleyen Başkan Aktaş, “Ziyaretçilerimize ileri bir tarihe kadar binamızı kapattık. Online olarak çalışıyoruz. Salgın tabi önemli sağlık en önemli şey hayatımızdaki, bizler de bu anlamda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Tüm herkesi dikkatli olmaya davet ediyorum, salgın ne yazık ki artmış durumda. Bizler de mücadele ediyoruz, edeceğiz, umarım güzel günleri beraber görürüz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.