GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

CHP’li Aktaş’tan ‘Mahallemde Şenlik Var’ etkinliklerine tepki!

Siyaset 14.08.2020 - 21:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’li Aktaş’tan ‘Mahallemde Şenlik Var’ etkinliklerine tepki!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Darıcalı çocukların yüzü gülsün diye başlatılan ‘Mahallemde Şenlik Var’ etkinlikleri tüm hızıyla devam ederken CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş organizasyonun salgın açısından doğru olmadığını belirterek, şenliğin salgın kurallarına göre yapılması gerektiğini ya da hiç yapılmamasını söyledi. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Sağlık herkes için” dediğimiz şu günlerde Darıca Belediyesi’nin başlatmış olduğu ‘Mahallemde Şenlik Var’ etkinliklerine yönelik sert açıklamalarda bulundu. Başkan Aktaş yaptığı açıklamada, “İçinden geçtiğimiz bu zor zamanlar nedeniyle, özellikle son günlerde artan salgının sayılarını da dikkatle takip ederken ve ikinci dalga nedeniyle ilgili yapılan açıklamalara ve uyarılara dikkat edilmesi konusunda toplumun her kesimi gerekli tedbir ve özeni göstermelidir. Yetkililerin çağrılarına uymak sadece kendimiz için değil, etkileşim içinde olunan her bir bireye de aynı hassasiyetle yaklaşmamız her şeyden önce kaçılmaz sorumluluk demektir. Fakat maalesef görüyoruz ki, Darıca Belediyesinin düzenlemiş olduğu “Mahallemde Şenlik Var” organizasyonu adı altında yapılan etkinlikte,  çocuklarımızın maske takmadığı ve sosyal mesafeye uyulmadığı görülmektedir. Pandemi nedeniyle okulların açılmasının çocuklarımız açısından risk olduğunu söyleyen yetkiler varken, böyle bir dönemde onlarca çocuğu tehlikeye atmak doğru değildir. Toplum önündeki insanları, daha özenli ve sağduyulu davranmaya davet ediyoruz. Örnek teşkil etmek gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isteriz.” İfadelerini kullandı.  

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Darıcalı çocukların yüzü gülsün diye başlatılan ‘Mahallemde Şenlik Var’ etkinlikleri tüm hızıyla devam ederken CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş organizasyonun salgın açısından doğru olmadığını belirterek, şenliğin salgın kurallarına göre yapılması gerektiğini ya da hiç yapılmamasını söyledi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Sağlık herkes için” dediğimiz şu günlerde Darıca Belediyesi’nin başlatmış olduğu ‘Mahallemde Şenlik Var’ etkinliklerine yönelik sert açıklamalarda bulundu. Başkan Aktaş yaptığı açıklamada, “İçinden geçtiğimiz bu zor zamanlar nedeniyle, özellikle son günlerde artan salgının sayılarını da dikkatle takip ederken ve ikinci dalga nedeniyle ilgili yapılan açıklamalara ve uyarılara dikkat edilmesi konusunda toplumun her kesimi gerekli tedbir ve özeni göstermelidir. Yetkililerin çağrılarına uymak sadece kendimiz için değil, etkileşim içinde olunan her bir bireye de aynı hassasiyetle yaklaşmamız her şeyden önce kaçılmaz sorumluluk demektir. Fakat maalesef görüyoruz ki, Darıca Belediyesinin düzenlemiş olduğu “Mahallemde Şenlik Var” organizasyonu adı altında yapılan etkinlikte,  çocuklarımızın maske takmadığı ve sosyal mesafeye uyulmadığı görülmektedir. Pandemi nedeniyle okulların açılmasının çocuklarımız açısından risk olduğunu söyleyen yetkiler varken, böyle bir dönemde onlarca çocuğu tehlikeye atmak doğru değildir. Toplum önündeki insanları, daha özenli ve sağduyulu davranmaya davet ediyoruz. Örnek teşkil etmek gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isteriz.” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.