CHP’li Aydemir’den ‘Kömürcüler OSB’ açıklaması!

Dilovası 26.09.2019 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’li Aydemir’den ‘Kömürcüler OSB’ açıklaması!

CHP’li Aydemir’den ‘Kömürcüler OSB’ açıklaması!

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Kömürcüler OSB’nin kaldırılmasıyla ilgili olarak, “Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Kömürcüler OSB’yi kaldırırsa bizler de kendilerini alkışlarız” dedi.Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Dilovası’nda bulunan Kömürcüler OSB’nin kaldırılacağını ifade ederek, “Seçim kampanyamızda taahhüt ettiğimiz gibi attığımız her adımda ölçümüz Dilovası’nın geleceği, Dilovalıların huzuru ve mutluluğu. Dilova’mızın en büyük problemlerinden, vatandaşımızın mustarip olduğu Kömürcüler OSB sorunu da söz verdiğimiz gibi yakında tarihe karışacak” dedi. ŞAYİR’İN SEÇİM VAADİYDİ Hamza Şayir’in bu açıklamasıyla ilgili olarak CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir açıklamalarda bulundu. CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir yaptığı açıklamada, “Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Kömürcüler OSB’nin taşınacağı sözünü vermişti. Ancak aradan neredeyse altı ay geçti daha taşınan bir yer yok. Şimdi de Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Kömürcülerin taşınacağını söylüyor. Hamza Şayir’in yerel seçimlerdeki vaatlerinden biri de Kömürcülerin taşınması idi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bunu yaparsa seçim vaadini yerine getirmiş olur. Kömürcüler OSB’nin taşınmasını Dilovası’nda yaşayan herkes gibi bizde istiyoruz. Kömürcülerin taşınması durumunda bizler de Hamza Şayir’i sözünü yerine getirdiği için alkışlarız” dedi.
CHP’li Aydemir’den ‘Kömürcüler OSB’ açıklaması!

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Kömürcüler OSB’nin kaldırılmasıyla ilgili olarak, “Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Kömürcüler OSB’yi kaldırırsa bizler de kendilerini alkışlarız” dedi.Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Dilovası’nda bulunan Kömürcüler OSB’nin kaldırılacağını ifade ederek, “Seçim kampanyamızda taahhüt ettiğimiz gibi attığımız her adımda ölçümüz Dilovası’nın geleceği, Dilovalıların huzuru ve mutluluğu. Dilova’mızın en büyük problemlerinden, vatandaşımızın mustarip olduğu Kömürcüler OSB sorunu da söz verdiğimiz gibi yakında tarihe karışacak” dedi.

ŞAYİR’İN SEÇİM VAADİYDİ

Hamza Şayir’in bu açıklamasıyla ilgili olarak CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir açıklamalarda bulundu. CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir yaptığı açıklamada, “Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Kömürcüler OSB’nin taşınacağı sözünü vermişti. Ancak aradan neredeyse altı ay geçti daha taşınan bir yer yok. Şimdi de Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Kömürcülerin taşınacağını söylüyor. Hamza Şayir’in yerel seçimlerdeki vaatlerinden biri de Kömürcülerin taşınması idi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bunu yaparsa seçim vaadini yerine getirmiş olur. Kömürcüler OSB’nin taşınmasını Dilovası’nda yaşayan herkes gibi bizde istiyoruz. Kömürcülerin taşınması durumunda bizler de Hamza Şayir’i sözünü yerine getirdiği için alkışlarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.