19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’li Dursun’dan, Baykal’a sert tepki!

Gebze 02.05.2017 - 13:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP’li Dursun’dan, Baykal’a sert tepki!

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, Eski Genel Başkanlardan Antalya Milletvekili Deniz Baykal’a sert tepki gösterdi. CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, Eski Genel Başkanlardan Antalya Milletvekili Deniz Baykal’a sert tepki gösterdi. Deniz Baykal, önceki akşam katıldığı televizyon programında 2019 seçimleri için 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Hayır cephesinin adayı olabileceği imalarında bulunmuştu. Baykal, Kılıçdaroğlu’nun aday olması halinde destek vereceklerini de ifade ederken, Cumhurbaşkanı Adayı olacak kişinin partinin başına geçmesi gerektiğini de ifade etmişti. Baykal’ın bu açıklamaları kamuoyunda büyük tartışmalara neden olurken, gözler Abdullah Gül’e çevrildi. Ancak Baykal’ın açıklamalarından sonra Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun tepki gösterdi. PARTİYİ SIKINTIYA DÜŞÜREBİLİR Baykal'ın açıklamalarına tepki gösteren Dursun, “örgütlere sorulmadan, tartışılmadan yapılan bu açıklamaların partiyi sıkıntıya düşüreceğini ifade etti. Dursun, “Ya aday ol, ya da aday olacak kişiye genel başkanlığı bırak. Dayatma değil midir?16 Nisandaki şaibeli ve meşru olmayan referanduma yönelik sürdürülen hukuk mücadelesi sonuçları beklenme ihtiyacı hmemek peşinen yenilgiyi kabullenmek sayılmaz mı? Yetkili kurullarda tartışılmadan, örgütlerle paylaşıp düşünceleri alınmadan, TV üzerinden böylesi kritik bir tartışma partiyi sıkıntıya düşürmez mi? 

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, Eski Genel Başkanlardan Antalya Milletvekili Deniz Baykal’a sert tepki gösterdi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, Eski Genel Başkanlardan Antalya Milletvekili Deniz Baykal’a sert tepki gösterdi. Deniz Baykal, önceki akşam katıldığı televizyon programında 2019 seçimleri için 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Hayır cephesinin adayı olabileceği imalarında bulunmuştu. Baykal, Kılıçdaroğlu’nun aday olması halinde destek vereceklerini de ifade ederken, Cumhurbaşkanı Adayı olacak kişinin partinin başına geçmesi gerektiğini de ifade etmişti. Baykal’ın bu açıklamaları kamuoyunda büyük tartışmalara neden olurken, gözler Abdullah Gül’e çevrildi. Ancak Baykal’ın açıklamalarından sonra Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun tepki gösterdi.

PARTİYİ SIKINTIYA DÜŞÜREBİLİR

Baykal'ın açıklamalarına tepki gösteren Dursun, “örgütlere sorulmadan, tartışılmadan yapılan bu açıklamaların partiyi sıkıntıya düşüreceğini ifade etti. Dursun, “Ya aday ol, ya da aday olacak kişiye genel başkanlığı bırak. Dayatma değil midir?16 Nisandaki şaibeli ve meşru olmayan referanduma yönelik sürdürülen hukuk mücadelesi sonuçları beklenme ihtiyacı hmemek peşinen yenilgiyi kabullenmek sayılmaz mı? Yetkili kurullarda tartışılmadan, örgütlerle paylaşıp düşünceleri alınmadan, TV üzerinden böylesi kritik bir tartışma partiyi sıkıntıya düşürmez mi? 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.