19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP'Lİ DURSUN'DAN DAVET VAR!

Gebze 13.01.2017 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP'Lİ DURSUN'DAN DAVET VAR!

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun tüm Gebze halkını 15 Ocak Pazar günü yapılacak panele davet etti.

  PANELE DAVET! Demokratik, Laik Cumhuriyete sahip çıkma zamanıdır diyerek tüm Yurtseverlerin katılmasının önemli olduğunu belirten Dursun, “AK Parti-Saray rejimi ülkemizi felaketin eşiğine getirdi. Ülkenin tüm kurumlarının kapısına kilit vuruldu. Meclis fiilen kapatıldı, anayasa iptal edildi. Meclis’te süren başkanlık görüşmelerine hayır başkanlığa-saltanata geçit yok demek için buluşuyoruz. Memleketimize ve geleceğimize sahip çıkmak için buluşuyoruz.” Dedi.  KAFTANCIOĞLU VE TAŞ DA KATILACAK Dursun, “CHP Gebze İlçe Örgütü-Birleşik Haziran Hareketi Gebze Meclisi’nin ortaklaşa düzenlediğimiz Laiklik, demokrasi ve Cumhuriyet için 15 Ocak Pazar saat:17.00’da CHP PM Üyesi Canan Kaftancıoğlu ve ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş’ın katılımıyla Gebze Kent Meydanı Nikâh Salonu’nda buluşuyoruz.” Dedi.  
CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun tüm Gebze halkını 15 Ocak Pazar günü yapılacak panele davet etti.

 

PANELE DAVET!

Demokratik, Laik Cumhuriyete sahip çıkma zamanıdır diyerek tüm Yurtseverlerin katılmasının önemli olduğunu belirten Dursun, “AK Parti-Saray rejimi ülkemizi felaketin eşiğine getirdi. Ülkenin tüm kurumlarının kapısına kilit vuruldu. Meclis fiilen kapatıldı, anayasa iptal edildi. Meclis’te süren başkanlık görüşmelerine hayır başkanlığa-saltanata geçit yok demek için buluşuyoruz. Memleketimize ve geleceğimize sahip çıkmak için buluşuyoruz.” Dedi.

 KAFTANCIOĞLU VE TAŞ DA KATILACAK

Dursun, “CHP Gebze İlçe Örgütü-Birleşik Haziran Hareketi Gebze Meclisi’nin ortaklaşa düzenlediğimiz Laiklik, demokrasi ve Cumhuriyet için 15 Ocak Pazar saat:17.00’da CHP PM Üyesi Canan Kaftancıoğlu ve ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş’ın katılımıyla Gebze Kent Meydanı Nikâh Salonu’nda buluşuyoruz.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.