CHP’Lİ DURSUN; “DEVLETİN İÇİNDEKİ HAİNLER TEMİZLENMELİ”

Gebze 15.07.2017 - 14:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP’Lİ DURSUN; “DEVLETİN İÇİNDEKİ HAİNLER TEMİZLENMELİ”

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun ve yönetimi 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin yıldönümünde Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelerek, şehit ve gazileri anma adına çelenk koydu. Çelenk koyma töreni sonrası açıklama yapan Dursun, “Tüm askeri ve sivil darbeleri olduğu gibi Cumhuriyete, Atatürk Devrimlerine, demokrasiye ve milletimize karşı yapılmış darbe girişimini şiddetle ve nefretle lanetliyoruz.” Dedi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun ve yönetimi 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin yıldönümünde Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı. 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin yıldönümünde şehitler anısına çelenk sunum töreni düzenleyen Dursun ve yönetimi tören sonrası bir açıklama yaptı. CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, yönetimi adına yaptığı açıklama da, “Tüm askeri ve sivil darbeleri olduğu gibi Cumhuriyete, Atatürk Devrimlerine, demokrasiye ve milletimize karşı yapılmış darbe girişimini şiddetle ve nefretle lanetliyoruz. Bu darbe girişiminde canlarını hiçe sayarak, gövdelerini siper ederek darbecilere karşı mücadele veren, parlamenter demokrasisine sahip çıkan ve bu uğurda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize sabır ve başsağlığı ile gazilerimize Şifalar diliyoruz. Şehitlerimizin kabrinde huzurlu olması, insanlık suçu olan darbeyi yapanlar, darbecileri destekleyenler, darbeye zemin hazırlayanlar ile yardım ve yataklık edenlerin hukuk önünde hesap vermeleri ile mümkündür. Kanlı darbeci FETÖ'ye devletin kurumlarını teslim edenler, darbecilerin palazlanmasına sağlayanlarda adil bir şekilde hukuk önünde hesabını vermelidir.” Dedi. İKTİDAR İÇİNDEKİ HAİNLERİ TEMİZLEMELİ Dursun, İktidar içindeki FETÖ hainlerini temizlemedikçe, hesabını sormadıkça şehitlerimiz kabrinde rahat olamayacaklardır. Darbecilerin temizlenmesi için ilan edilen OHAL ile amacından sapılarak tüm muhaliflerin tasfiyesi ve işçi sınıfının örgütlenme ve hak mücadelesine karşı silah olarak kullanılmasından derhal vazgeçilmelidir. Darbenin siyasi ayağını ortaya çıkarmayan AK Parti iktidarı şehit ve gazilerimizin vebalini taşıyacaktır. Bir insanın en değerli şeyi olan canından ve bedeninden vazgeçerek, Cumhuriyet ve parlamenter demokrasi için kendini feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı minnetle anıyoruz.” Dedi.
CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun ve yönetimi 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin yıldönümünde Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelerek, şehit ve gazileri anma adına çelenk koydu. Çelenk koyma töreni sonrası açıklama yapan Dursun, “Tüm askeri ve sivil darbeleri olduğu gibi Cumhuriyete, Atatürk Devrimlerine, demokrasiye ve milletimize karşı yapılmış darbe girişimini şiddetle ve nefretle lanetliyoruz.” Dedi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun ve yönetimi 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin yıldönümünde Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı. 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin yıldönümünde şehitler anısına çelenk sunum töreni düzenleyen Dursun ve yönetimi tören sonrası bir açıklama yaptı. CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, yönetimi adına yaptığı açıklama da, “Tüm askeri ve sivil darbeleri olduğu gibi Cumhuriyete, Atatürk Devrimlerine, demokrasiye ve milletimize karşı yapılmış darbe girişimini şiddetle ve nefretle lanetliyoruz. Bu darbe girişiminde canlarını hiçe sayarak, gövdelerini siper ederek darbecilere karşı mücadele veren, parlamenter demokrasisine sahip çıkan ve bu uğurda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize sabır ve başsağlığı ile gazilerimize Şifalar diliyoruz. Şehitlerimizin kabrinde huzurlu olması, insanlık suçu olan darbeyi yapanlar, darbecileri destekleyenler, darbeye zemin hazırlayanlar ile yardım ve yataklık edenlerin hukuk önünde hesap vermeleri ile mümkündür. Kanlı darbeci FETÖ'ye devletin kurumlarını teslim edenler, darbecilerin palazlanmasına sağlayanlarda adil bir şekilde hukuk önünde hesabını vermelidir.” Dedi.

İKTİDAR İÇİNDEKİ HAİNLERİ TEMİZLEMELİ

Dursun, İktidar içindeki FETÖ hainlerini temizlemedikçe, hesabını sormadıkça şehitlerimiz kabrinde rahat olamayacaklardır. Darbecilerin temizlenmesi için ilan edilen OHAL ile amacından sapılarak tüm muhaliflerin tasfiyesi ve işçi sınıfının örgütlenme ve hak mücadelesine karşı silah olarak kullanılmasından derhal vazgeçilmelidir. Darbenin siyasi ayağını ortaya çıkarmayan AK Parti iktidarı şehit ve gazilerimizin vebalini taşıyacaktır. Bir insanın en değerli şeyi olan canından ve bedeninden vazgeçerek, Cumhuriyet ve parlamenter demokrasi için kendini feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı minnetle anıyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.