19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’li Dursun İnönü’ye gitti!

Gebze 10.01.2019 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’li Dursun İnönü’ye gitti!

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Gebze’yi karış karış gezen Dursun’un bu defaki adresi İnönü Mahallesi oldu. İnönü Mahallesi esnafını ziyaret eden Dursun, gün boyu mahallede çalmadık kapı bırakmadı. Esnafın sorunlarını dinleyen Dursun, “Esnafımız ekonomik açıdan dertli. 31 Mart seçimlerinde değişimden yana tercih yapacaklarına inanıyorum. Gebze’nin tüm sokaklarında dolaşıyor, insanlarla konuşuyorum. Vatandaşlarımız yeni bir umut arıyor.” dedi. SEÇİMLER FIRSAT Gebze’nin birçok noktasında hizmet alma sıkıntısı olduğunu belirten Recep Dursun, “Gebze’nin sayısız problemi var. İnsanlar mutsuz bir kentte yaşıyor. Hepsini düzelteceğiz. Gebze’yi hep birlikte yöneteceğiz. Vatandaşlarımıza tek bir şey söylüyorum. Değişimden yana tercih yapsınlar.” derken yerel seçimlerin tüm vatandaşlarımız adına bir fırsat olduğunu belirtti.
CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Gebze’yi karış karış gezen Dursun’un bu defaki adresi İnönü Mahallesi oldu. İnönü Mahallesi esnafını ziyaret eden Dursun, gün boyu mahallede çalmadık kapı bırakmadı. Esnafın sorunlarını dinleyen Dursun, “Esnafımız ekonomik açıdan dertli. 31 Mart seçimlerinde değişimden yana tercih yapacaklarına inanıyorum. Gebze’nin tüm sokaklarında dolaşıyor, insanlarla konuşuyorum. Vatandaşlarımız yeni bir umut arıyor.” dedi.

SEÇİMLER FIRSAT

Gebze’nin birçok noktasında hizmet alma sıkıntısı olduğunu belirten Recep Dursun, “Gebze’nin sayısız problemi var. İnsanlar mutsuz bir kentte yaşıyor. Hepsini düzelteceğiz. Gebze’yi hep birlikte yöneteceğiz. Vatandaşlarımıza tek bir şey söylüyorum. Değişimden yana tercih yapsınlar.” derken yerel seçimlerin tüm vatandaşlarımız adına bir fırsat olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.