CHP'li Dursun kar kış dinlemiyor

Gebze 09.01.2019 - 11:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP'li Dursun kar kış dinlemiyor

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun’u olumsuz hava koşulları durduramadı.

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun’u olumsuz hava koşulları durduramadı. Çalışmalarına aralıksız devam eden Recep Dursun’un son durağı Cumhuriyet, Adem Yavuz ve Mimar Sinan mahalleleri oldu. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Dursun, çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmadı.   VATANDAŞLARDAN İLGİ Yoğun mesaisine bu defa esnaf ziyaretleriyle devam eden Recep Dursun’a mahalleliler büyük ilgi gösterdi. Sorunlarını anlatan vatandaşları tek tek dinleyen Dursun, “Belediyeler sorun çözmek için var. Ancak sizlerin de söylediği gibi pek çok derdiniz var. Parti meselesinden bahsetmiyoruz, yerel seçimler hizmet almak adına yapılır. Hizmet alamıyorsanız, artık değiştirin” dedi. ONA GÖRE TERCİH YAPIN Gençlerle ve kadınlarla buluşan Dursun, “Gelecek adına oy vereceksiniz. Memnun değilseniz ona göre tercih yapın. Ülkenin en pahalı ulaşım imkanlarından faydalanıyorsunuz. Kentte birçok hizmet eksiği var. Tüm bunları düzeltmek elinizde. Hepimizin elinde. Güzel bir kent için 31 Mart’ta tercihimizi ona göre yapacağız. Bu kenti mutlu bir kent haline getireceğiz” şeklinde konuştu. Öte yandan bazı vatandaşların “Gebze Yavuz Selim ve Hürriyet Mahalleleri'ndeki tapu sorunu konusunda verdiğiniz mücadeleyi biliyoruz. Bu anlamda sizlere teşekkür ediyoruz.” yorumları dikkatten kaçmadı.
CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun’u olumsuz hava koşulları durduramadı.

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun’u olumsuz hava koşulları durduramadı. Çalışmalarına aralıksız devam eden Recep Dursun’un son durağı Cumhuriyet, Adem Yavuz ve Mimar Sinan mahalleleri oldu. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Dursun, çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmadı.  

VATANDAŞLARDAN İLGİ

Yoğun mesaisine bu defa esnaf ziyaretleriyle devam eden Recep Dursun’a mahalleliler büyük ilgi gösterdi. Sorunlarını anlatan vatandaşları tek tek dinleyen Dursun, “Belediyeler sorun çözmek için var. Ancak sizlerin de söylediği gibi pek çok derdiniz var. Parti meselesinden bahsetmiyoruz, yerel seçimler hizmet almak adına yapılır. Hizmet alamıyorsanız, artık değiştirin” dedi.

ONA GÖRE TERCİH YAPIN

Gençlerle ve kadınlarla buluşan Dursun, “Gelecek adına oy vereceksiniz. Memnun değilseniz ona göre tercih yapın. Ülkenin en pahalı ulaşım imkanlarından faydalanıyorsunuz. Kentte birçok hizmet eksiği var. Tüm bunları düzeltmek elinizde. Hepimizin elinde. Güzel bir kent için 31 Mart’ta tercihimizi ona göre yapacağız. Bu kenti mutlu bir kent haline getireceğiz” şeklinde konuştu. Öte yandan bazı vatandaşların “Gebze Yavuz Selim ve Hürriyet Mahalleleri'ndeki tapu sorunu konusunda verdiğiniz mücadeleyi biliyoruz. Bu anlamda sizlere teşekkür ediyoruz.” yorumları dikkatten kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.