CHP’Lİ DURSUN, TEŞEKKÜR ETTİ

Gebze 18.04.2017 - 15:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP’Lİ DURSUN, TEŞEKKÜR ETTİ

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun referandum sonuçları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Herkese teşekkür ediyor, emeğinize, yüreğinize sağlık diliyorum” dedi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, referandum sonuçları ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yazılı bir açıklamada bulundu. CHP’li Dursun yaptığı açıklamada, “Özveriyle, karşılık beklemeden, fedakâr ve cefakârca çalışan kadınlarımız, gençlerimiz mahalle birim ve mahalle RKM'leri ile seçilmiş tüm örgüt yöneticileri ve sorumlu hissedip çalışan üyelerimizle; cumhuriyetimize, barış ve demokrasiye sahip çıkan, memleketimizin ve çocuklarımızın geleceği için var gücü ile çalışan tüm STK'lar ve kişilerle birlikte sevgi ve karşılıklı saygı içinde, birlik, yardımlaşma ve dayanışma ile umutlarımızı biriktirip büyüttük. KENDİNİZLE GURUR DUYMALISINIZ Sizlerle yan yana ve omuz omuza daha mutlu bir gelecek mücadelesi vermekten onur duymaktayım. Herkese teşekkür ediyor, emeğinize, yüreğinize sağlık diliyorum. Bir kuruş devlet malına, yetim hakkına el uzatmadan, kimseyi tehdit etmeden, yalan söylemeden, iftira atmadan, etrafa korku salmadan, farklı düşünenleri teröristlikle ve vatan hainliğiyle suçlamadan, ekmeğinizden ayırdığınız mütevazi bütçe ile işinizden ve evinizden fedakarlık yaparak barışçıl bir kampanya yürüttünüz. Bu yüzden, referandum sonunda bakılacak bir yüzünüz, selam verilecek bir şahsiyetiniz var ve sizler de bununla gurur duymalısınız. Biriktirdiğimiz umutlarımızın geleceğe ışık olması dileğiyle hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.” dedi.  
CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun referandum sonuçları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Herkese teşekkür ediyor, emeğinize, yüreğinize sağlık diliyorum” dedi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, referandum sonuçları ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yazılı bir açıklamada bulundu. CHP’li Dursun yaptığı açıklamada, “Özveriyle, karşılık beklemeden, fedakâr ve cefakârca çalışan kadınlarımız, gençlerimiz mahalle birim ve mahalle RKM'leri ile seçilmiş tüm örgüt yöneticileri ve sorumlu hissedip çalışan üyelerimizle; cumhuriyetimize, barış ve demokrasiye sahip çıkan, memleketimizin ve çocuklarımızın geleceği için var gücü ile çalışan tüm STK'lar ve kişilerle birlikte sevgi ve karşılıklı saygı içinde, birlik, yardımlaşma ve dayanışma ile umutlarımızı biriktirip büyüttük.

KENDİNİZLE GURUR DUYMALISINIZ

Sizlerle yan yana ve omuz omuza daha mutlu bir gelecek mücadelesi vermekten onur duymaktayım. Herkese teşekkür ediyor, emeğinize, yüreğinize sağlık diliyorum. Bir kuruş devlet malına, yetim hakkına el uzatmadan, kimseyi tehdit etmeden, yalan söylemeden, iftira atmadan, etrafa korku salmadan, farklı düşünenleri teröristlikle ve vatan hainliğiyle suçlamadan, ekmeğinizden ayırdığınız mütevazi bütçe ile işinizden ve evinizden fedakarlık yaparak barışçıl bir kampanya yürüttünüz. Bu yüzden, referandum sonunda bakılacak bir yüzünüz, selam verilecek bir şahsiyetiniz var ve sizler de bununla gurur duymalısınız. Biriktirdiğimiz umutlarımızın geleceğe ışık olması dileğiyle hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.