19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP'Lİ ERİNÇ, AK PARTİ'Lİ KATIRCIOĞLU’NA YÜKLENDİ

Kocaeli 19.10.2016 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP'Lİ ERİNÇ, AK PARTİ'Lİ KATIRCIOĞLU’NA YÜKLENDİ

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç, haftalık basın toplantısında yaptığı açıklamada, “AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu, "Özellikle şuan da siyasilere yapılacak FETÖ operasyonu krize neden olur" sözlerini eleştirdi.

'FETÖ’CÜ VARSA AYIKLAYIN' AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu, "Özellikle şuan da siyasilere yapılacak FETÖ operasyonu krize neden olur" açıklamasına da tepki gösteren Erinç, "FETÖ operasyonları siyasete sıçrarsa krize neden olur’ demişti. Bunun nedeni belli. Kırıntıları kaldı demiş. Madem kırıntıları kaldı neden temizlemiyorsunuz. Bunu da seçimleri öne alarak yapmaya çalışıyorlar. Bu aslında çok tehlikeli bir şey. Bunu seçimi erkene çekerek değil partinizin içinde ne kadar FETÖ’cü varsa onları ayıklayın. Bu hafta Salı günü grup toplantılarında bir başkanlık seçimi çıkışı oldu. AK Parti özüne döndü. 15 Temmuz günü parlamenter sistem vazgeçilmezimizdir diyen AK Parti’liler şimdi neden başkanlığı öne sürüyorlar. Madem darbe ile ilgili yapılacakları yaptınız. O zaman OHAL’i de kaldırın. Siz korkudan parlamenter sisteme sarıldınız" şeklinde konuştu. 'DEMEK Kİ CEMAAT EN YAKININIZ' Konuşmasını sürdüren Erinç, "Demek darbe ile alakalı bir tehdit kalmadı o zaman OHAL’i de kaldırın. Radiye Sezer Katırcıoğlu, ‘bu ülkenin mayası cemaatler’ demiştir. Bu ülkenin mayası cemaatler değil vatanı için canını veren gençlerimizdir. ‘Cemaatler devlet içinde illegal bir yapılanmaya gitmemelidir’ diyor. Cemaatleri devlet içinde legal bir konuma nasıl koyuyorsunuz. Devlet cemaatlerin yuvası mıdır? Soruları çalacak yeni bir cemaat kuracaksınız. Bir de FETÖ için ‘sende mi brütüs’ demiş. Demek ki bu cemaat sizin en yakınınızdı" ifadelerini kullandı.  
CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç, haftalık basın toplantısında yaptığı açıklamada, “AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu, "Özellikle şuan da siyasilere yapılacak FETÖ operasyonu krize neden olur" sözlerini eleştirdi.

'FETÖ’CÜ VARSA AYIKLAYIN'

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu, "Özellikle şuan da siyasilere yapılacak FETÖ operasyonu krize neden olur" açıklamasına da tepki gösteren Erinç, "FETÖ operasyonları siyasete sıçrarsa krize neden olur’ demişti. Bunun nedeni belli. Kırıntıları kaldı demiş. Madem kırıntıları kaldı neden temizlemiyorsunuz. Bunu da seçimleri öne alarak yapmaya çalışıyorlar. Bu aslında çok tehlikeli bir şey. Bunu seçimi erkene çekerek değil partinizin içinde ne kadar FETÖ’cü varsa onları ayıklayın. Bu hafta Salı günü grup toplantılarında bir başkanlık seçimi çıkışı oldu. AK Parti özüne döndü. 15 Temmuz günü parlamenter sistem vazgeçilmezimizdir diyen AK Parti’liler şimdi neden başkanlığı öne sürüyorlar. Madem darbe ile ilgili yapılacakları yaptınız. O zaman OHAL’i de kaldırın. Siz korkudan parlamenter sisteme sarıldınız" şeklinde konuştu.

'DEMEK Kİ CEMAAT EN YAKININIZ'

Konuşmasını sürdüren Erinç, "Demek darbe ile alakalı bir tehdit kalmadı o zaman OHAL’i de kaldırın. Radiye Sezer Katırcıoğlu, ‘bu ülkenin mayası cemaatler’ demiştir. Bu ülkenin mayası cemaatler değil vatanı için canını veren gençlerimizdir. ‘Cemaatler devlet içinde illegal bir yapılanmaya gitmemelidir’ diyor. Cemaatleri devlet içinde legal bir konuma nasıl koyuyorsunuz. Devlet cemaatlerin yuvası mıdır? Soruları çalacak yeni bir cemaat kuracaksınız. Bir de FETÖ için ‘sende mi brütüs’ demiş. Demek ki bu cemaat sizin en yakınınızdı" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.