GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

CHP’li eski Başkan’dan Hamza Şayir’e övgü!

Siyaset 07.08.2020 - 11:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’li eski Başkan’dan Hamza Şayir’e övgü!

CHP Kocaeli eski Milletvekili ve Tavşancıl eski Belediye Başkanı Salih Gün Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i tebrik ederek,"İşte özlenen Vefakârlık, özlenen insanlık. Tebrikler Başkanım, tebrikler meclis üyeleri"dedi. Önceki gün Dilovası Tavşancıl’da yaşanan talihsiz kaza sonrası Dilovası Belediyesi Temizlik İşleri personeli Ayhan Kazak’ın vefatı Dilovası’nda hemen hemen her kesim tarafından büyük bir üzüntü ile karşılandı. Bunlardan biri de Dilovası Tavşancıl’da ikamet eden Kocaeli eski Milletvekili ve Tavşancıl eski Belediye Başkanı Salih Gün oldu. Gün kaza sonrası yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaşırken, birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, yaşanan olay sonrası Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve meclis üyelerinin davranışını tebrik etti. İŞTE SALİH GÜN’ÜN PAYLAŞIMI;  

CHP Kocaeli eski Milletvekili ve Tavşancıl eski Belediye Başkanı Salih Gün Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i tebrik ederek,"İşte özlenen Vefakârlık, özlenen insanlık. Tebrikler Başkanım, tebrikler meclis üyeleri"dedi.

Önceki gün Dilovası Tavşancıl’da yaşanan talihsiz kaza sonrası Dilovası Belediyesi Temizlik İşleri personeli Ayhan Kazak’ın vefatı Dilovası’nda hemen hemen her kesim tarafından büyük bir üzüntü ile karşılandı. Bunlardan biri de Dilovası Tavşancıl’da ikamet eden Kocaeli eski Milletvekili ve Tavşancıl eski Belediye Başkanı Salih Gün oldu. Gün kaza sonrası yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaşırken, birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, yaşanan olay sonrası Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve meclis üyelerinin davranışını tebrik etti.

İŞTE SALİH GÜN’ÜN PAYLAŞIMI;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.