19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP'Lİ GENÇLER DARICA’DA BULUŞUYOR!

Darıca 16.08.2017 - 11:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP'Lİ GENÇLER DARICA’DA BULUŞUYOR!

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık’ın öncülüğünde Darıcalı gençler buluşuyor.

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık’ın öncülüğünde Darıcalı gençler buluşuyor. (17.08.2017) Yarın Nenehatun Mahalle Temsilciliğinde Sırasöğütler Mahallesinde ve Nenehatun Mahallesinde yaşayan genç kitleyi bir araya getirmeyi planlayan CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları (18.08.2017) Cuma günü ise Kazım Karabekir Mahalle Temsilciğinde Kazım Karabekir Mahalle Gençliği bir araya gelmeyi programladı. “GELECEK PLANLARIMIZI KONUŞACAĞIZ” Konu ile ilgili açıklama yapan CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, “Bir araya geleceğimiz, gelecek planlarımızı konuşacağımız gençlik toplantımızda seni de aramızda görmek istiyoruz. Gerek ülkenin geleceğinin planlanmasında ülkemiz hedeflerine ulaşılmasında en aktif kitle kadınlarımız ve gençlerimizdir. Partimizin gençlik kolları başkanı olarak ilçemizin genç kitlesini bir araya getirmek bölgemizin ve dolayısıyla ülkemizin gelişimi hakkında fikir fırtınası oluşturmak istiyoruz. Bana göre de seçimler gençlerle ve kadınlarla kazanılan bir olgudur. Darıca Gençliği hem ilçesinin hem de kendi sosyal kültürel ve ekonomik geleceğine duyarsız kalmayacaktır. Tüm genç arkadaşlarımı programımıza davet ediyorum” dedi.  “GENÇLER SİYASETİN HER ALANINDA OLMALI” CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ise, “Gençlerimizin bu çağrısına destek verelim. Gençlik Kollarımızın gençlik buluşmasına yeni bir yol, yeni bir heyecan, bende Varım ve benimde Söyleyecek sözüm var diyen tüm gençlerimizi bekliyorum. Siyasette ve hayatın her alanında var olmak için başka çareniz yok” dedi. HABER: YAĞMUR SIR
CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık’ın öncülüğünde Darıcalı gençler buluşuyor.

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık’ın öncülüğünde Darıcalı gençler buluşuyor. (17.08.2017) Yarın Nenehatun Mahalle Temsilciliğinde Sırasöğütler Mahallesinde ve Nenehatun Mahallesinde yaşayan genç kitleyi bir araya getirmeyi planlayan CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları (18.08.2017) Cuma günü ise Kazım Karabekir Mahalle Temsilciğinde Kazım Karabekir Mahalle Gençliği bir araya gelmeyi programladı.

“GELECEK PLANLARIMIZI KONUŞACAĞIZ”

Konu ile ilgili açıklama yapan CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, “Bir araya geleceğimiz, gelecek planlarımızı konuşacağımız gençlik toplantımızda seni de aramızda görmek istiyoruz. Gerek ülkenin geleceğinin planlanmasında ülkemiz hedeflerine ulaşılmasında en aktif kitle kadınlarımız ve gençlerimizdir. Partimizin gençlik kolları başkanı olarak ilçemizin genç kitlesini bir araya getirmek bölgemizin ve dolayısıyla ülkemizin gelişimi hakkında fikir fırtınası oluşturmak istiyoruz. Bana göre de seçimler gençlerle ve kadınlarla kazanılan bir olgudur. Darıca Gençliği hem ilçesinin hem de kendi sosyal kültürel ve ekonomik geleceğine duyarsız kalmayacaktır. Tüm genç arkadaşlarımı programımıza davet ediyorum” dedi.

 “GENÇLER SİYASETİN HER ALANINDA OLMALI”

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ise, “Gençlerimizin bu çağrısına destek verelim. Gençlik Kollarımızın gençlik buluşmasına yeni bir yol, yeni bir heyecan, bende Varım ve benimde Söyleyecek sözüm var diyen tüm gençlerimizi bekliyorum. Siyasette ve hayatın her alanında var olmak için başka çareniz yok” dedi.

HABER: YAĞMUR SIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.