CHP’Lİ GENÇLER DARICALI GENÇLERLE BULUŞTU

Darıca 18.08.2017 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP’Lİ GENÇLER DARICALI GENÇLERLE BULUŞTU

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık’ın öncülüğünde Darıcalı gençlerle buluştu

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları, ‘Darıca Gençliği Buluşuyor’ adı altında gençlerle bir araya geldi.  CHP Nenehatun Mahalle Temsilciliğinde dün gerçekleşen buluşmada Sırasöğütler Mahallesinde ve Nenehatun Mahallesi’nde yaşayan gençlerle bir araya gelindi. Gençlerle buluşmaya CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, CHP Darıca Nenehatun Mahalle Temsilciliği yönetimi, Sırasöğütler Mahallesinde ve Nenehatun Mahallesi’nde yaşayan gençler katıldı. CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları bugün de Darıca Kazım Karabekir Mahalle Temsilciğinde Kazım Karabekir Mahalle Gençliği bir araya gelecek.
CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık’ın öncülüğünde Darıcalı gençlerle buluştu

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları, ‘Darıca Gençliği Buluşuyor’ adı altında gençlerle bir araya geldi.  CHP Nenehatun Mahalle Temsilciliğinde dün gerçekleşen buluşmada Sırasöğütler Mahallesinde ve Nenehatun Mahallesi’nde yaşayan gençlerle bir araya gelindi.

Gençlerle buluşmaya CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, CHP Darıca Nenehatun Mahalle Temsilciliği yönetimi, Sırasöğütler Mahallesinde ve Nenehatun Mahallesi’nde yaşayan gençler katıldı. CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları bugün de Darıca Kazım Karabekir Mahalle Temsilciğinde Kazım Karabekir Mahalle Gençliği bir araya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.