CHP’li gençler kadınlar için haykırdı

Darıca 29.08.2019 - 12:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’li gençler kadınlar için haykırdı

CHP Darıca Gençlik Kolları Kırıkkale’de eşi tarafından vahşice katledilen ve tüm cinayete kurban giden kadınlar için bir araya geldi. Darıca Tarihi Çınaraltı Meydanı’nda toplanarak kadınlar için ‘Ölmek istemiyoruz!’ çağrısına; CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan, CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa ve yönetimi, CHPGebze İlçe Başkanı Savaş Gayretli ve yönetimi ile Darıcalı gençler katıldı. CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa yaptığı açıklamada, “Kırıkkale'de eşi tarafından katledilen ve son sözleri 'Ölmek istemiyorum' olan Emine Bulut ve cinayete kurban giden tüm kadınlarımız anısına toplandık. Hesap soracağız; ‘Ölmek istemiyorum’ deyip katlettiğiniz Emine Bulut için, ‘Anne lütfen ölme’ diye çaresizlik içinde bıraktığınız Bilge Bulut için, evine girerken ‘Galoş giyin’ diyen Dilek Doğan’ı katlettiğiniz için, çaresizlik içinde bedenine el sürdürmemek için çırpınan Özgecan Aslan’ı ateşe attığınız için, ‘Gecenin bir vakti tek başına dışarı çıkamaz’ dediğiniz kızlarımız için, satılık mal yerine koyup başlık parası istediğiniz analarımız için, 13 yaşında ki kız çocuğuna evlenebilir deyip ‘Kendi öz kızı babasına helaldir’ diye fetva verdiğiniz yavrularımız için hesap soracağız” dedi. KÜBRA AKABALI

CHP Darıca Gençlik Kolları Kırıkkale’de eşi tarafından vahşice katledilen ve tüm cinayete kurban giden kadınlar için bir araya geldi. Darıca Tarihi Çınaraltı Meydanı’nda toplanarak kadınlar için ‘Ölmek istemiyoruz!’ çağrısına; CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan, CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa ve yönetimi, CHPGebze İlçe Başkanı Savaş Gayretli ve yönetimi ile Darıcalı gençler katıldı. CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa yaptığı açıklamada, “Kırıkkale'de eşi tarafından katledilen ve son sözleri 'Ölmek istemiyorum' olan Emine Bulut ve cinayete kurban giden tüm kadınlarımız anısına toplandık. Hesap soracağız; ‘Ölmek istemiyorum’ deyip katlettiğiniz Emine Bulut için, ‘Anne lütfen ölme’ diye çaresizlik içinde bıraktığınız Bilge Bulut için, evine girerken ‘Galoş giyin’ diyen Dilek Doğan’ı katlettiğiniz için, çaresizlik içinde bedenine el sürdürmemek için çırpınan Özgecan Aslan’ı ateşe attığınız için, ‘Gecenin bir vakti tek başına dışarı çıkamaz’ dediğiniz kızlarımız için, satılık mal yerine koyup başlık parası istediğiniz analarımız için, 13 yaşında ki kız çocuğuna evlenebilir deyip ‘Kendi öz kızı babasına helaldir’ diye fetva verdiğiniz yavrularımız için hesap soracağız” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.