CHP’li gençler piknikte buluştu

Siyaset 02.09.2019 - 16:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’li gençler piknikte buluştu

CHP Gebze Gençlik Kolları, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle bir piknik düzenledi. CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli ve yönetiminin ev sahipliğinde 1 Eylül Dünya Barış Günü münasebetiyle gerçekleştirilen piknikte CHP’li gençler bir araya gelerek keyifli bir gün geçirdiler. Gençler kendi aralarında çeşitli etkinliklerde bulunarak, müzikler eşliğinde halay çektiler. Dolu dolu geçen piknikte moral depolayan CHP Gençlik Kolları doyasıya eğlendi. Düzenlenen etkinlik ile ilgili açıklama yapan CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli, “Düzenlemiş olduğumuz piknikte genç yoldaşlarımız ile buluştuk. Bize bu ortamı yaratan başta İlçe Başkanımız Musa Yılmaz ve yönetimine, genç Meclis üyemiz Sinan Çeper’e teşekkür ediyoruz” dedi. ARTIK GERİ DURMAK YOK Pikniğe katılanlar arasından CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız da vardı. Andız, “Demokratik, çağdaş bir ülke, aydınlık yarınlar için verdiğimiz onurlu mücadelede bizleri yalnız bırakmayan inançla, şevkle, yorulmadan büyük bir özveriyle çalışan gençlik örgütlerimiz ile birlikte bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum.  CHP Gençlik Kolları bizce memleketin en büyük okuludur. Bu gelenekten beslenmiş, bu gelenekten gelmiş arkadaşlarımızın her biri başımızın tacıdır. Bundan sonraki süreçte hepinize önemli görevler düşüyor. Çünkü geçmişteki gibi artık geri durmak yok. Birazcık daha öne atılmanın zamanı geldi.  GENÇLERİ GÖRMEK İSTİYORUZ Bundan sonraki süreçte de her bir arkadaşımızın bu heyecanla geleceğe dair yön vermesi bizlerin önceliğidir. Bundan sonraki süreçte daha çok geleceğiz, daha çok temas kuracağız. Çünkü bu memleket genç sever, bu memleketin gençliğe ihtiyacı var, genç adaylara, genç öznelere, genç aktörlere ihtiyacı var. Hepinizin bundan sonraki süreçte korkmadan, geri durmadan o koltuklara aday olmanız ve yerel de birlikte koordineli bir şekilde genç arkadaşlarımızı görmek bizim hayalimiz. Bunun için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

CHP Gebze Gençlik Kolları, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle bir piknik düzenledi. CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli ve yönetiminin ev sahipliğinde 1 Eylül Dünya Barış Günü münasebetiyle gerçekleştirilen piknikte CHP’li gençler bir araya gelerek keyifli bir gün geçirdiler. Gençler kendi aralarında çeşitli etkinliklerde bulunarak, müzikler eşliğinde halay çektiler. Dolu dolu geçen piknikte moral depolayan CHP Gençlik Kolları doyasıya eğlendi. Düzenlenen etkinlik ile ilgili açıklama yapan CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli, “Düzenlemiş olduğumuz piknikte genç yoldaşlarımız ile buluştuk. Bize bu ortamı yaratan başta İlçe Başkanımız Musa Yılmaz ve yönetimine, genç Meclis üyemiz Sinan Çeper’e teşekkür ediyoruz” dedi.

ARTIK GERİ DURMAK YOK

Pikniğe katılanlar arasından CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız da vardı. Andız, “Demokratik, çağdaş bir ülke, aydınlık yarınlar için verdiğimiz onurlu mücadelede bizleri yalnız bırakmayan inançla, şevkle, yorulmadan büyük bir özveriyle çalışan gençlik örgütlerimiz ile birlikte bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum.  CHP Gençlik Kolları bizce memleketin en büyük okuludur. Bu gelenekten beslenmiş, bu gelenekten gelmiş arkadaşlarımızın her biri başımızın tacıdır. Bundan sonraki süreçte hepinize önemli görevler düşüyor. Çünkü geçmişteki gibi artık geri durmak yok. Birazcık daha öne atılmanın zamanı geldi. 

GENÇLERİ GÖRMEK İSTİYORUZ

Bundan sonraki süreçte de her bir arkadaşımızın bu heyecanla geleceğe dair yön vermesi bizlerin önceliğidir. Bundan sonraki süreçte daha çok geleceğiz, daha çok temas kuracağız. Çünkü bu memleket genç sever, bu memleketin gençliğe ihtiyacı var, genç adaylara, genç öznelere, genç aktörlere ihtiyacı var. Hepinizin bundan sonraki süreçte korkmadan, geri durmadan o koltuklara aday olmanız ve yerel de birlikte koordineli bir şekilde genç arkadaşlarımızı görmek bizim hayalimiz. Bunun için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.