19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’Lİ GENÇLER YOĞUN ÇALIŞIYOR

Darıca 21.06.2018 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’Lİ GENÇLER YOĞUN ÇALIŞIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları İl Başkanlığı temposunu düşürmeden çalışmalarına devam ediyor. CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve yönetimi ve CHP’nin genç Milletvekili adayları Av. Anıl Acurman ve Av. Orkun Utkubaş günü yoğun bir programla geçirdi.

24 Haziran seçimleri için çalışmalarına aralıksız devam eden CHP’li gençler, dün yine yoğun bir tempodaydı. Gündüz Gençlik Kolları İzmit İlçe Örgütü’nün Yürüyüş Yolunda açtıkları stantta broşür dağıtan ve esnaf ziyaretinde bulunan CHP’li gençler ardından Millet İttifakı kapsamında bir araya geldikleri İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in Perşembe Pazarı Alanında gerçekleştirdiği mitinge katıldı. DARICA’DA DESTEK İSTEDİLER Mitingin ardından Darıca’ya geçen CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, yönetimi ve CHP’nin genç Milletvekili Adayları Av. Anıl Acurman ve Av. Orkun Utkubaş, CHP Darıca İlçe Örgütü’nün düzenlediği CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun katılımıyla gerçekleşen mitinge katıldılar. Miting sonunda ise Darıca da vatandaşlarla sohbet edip 24 Haziran seçimleri için destek istediler. ANDIZ, “UMUT, EMEK, EKMEK DEMEK İÇİN ARALIKSIZ ÇALIŞIYORUZ” Dernek ziyaretlerinde samimi bir şekilde karşılandıkları için teşekkür eden CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Bizleri ağırladıkları ve sıcak bir şekilde karşıladıkları için öncelikle teşekkür ediyorum “ dedi. Umut demek için, emek demek için, ekmek demek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz diyen Andız, “Kapısını çaldığımız, elini sıktığımız herkes bizlere yoğun ilgi gösteriyor. Gençler olarak bizler de gittiğimiz yerlerde Türkiye’de Barışı ülkemize geri getireceğimizi insanca hakça nasıl paylaşacağımızı anlatıyoruz” diye konuştu. ANDIZ, “ÇEMBER DARALDI “ Çemberin artık daraldığını söyleyen Andız, “16 yıldır sürdürülen ayrımcılık politikalarından, artan baskılardan, ekonominin çöküşünü hazırlayanlardan, yargıyı esir alanlardan, adalet ve özgürlük kavramlarını yok edenlerden kurtulmanın zamanı geldi de geçiyor. Gençlerin artık sesinin çıkması lazım, gençlerimiz yarınlarından endişe ediyor. Sayılı günler yaklaşırken daha özgür bir Türkiye’de buluşmak için sizlerin de desteğini bekliyoruz “ ifadelerini kullandı.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları İl Başkanlığı temposunu düşürmeden çalışmalarına devam ediyor. CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve yönetimi ve CHP’nin genç Milletvekili adayları Av. Anıl Acurman ve Av. Orkun Utkubaş günü yoğun bir programla geçirdi.

24 Haziran seçimleri için çalışmalarına aralıksız devam eden CHP’li gençler, dün yine yoğun bir tempodaydı. Gündüz Gençlik Kolları İzmit İlçe Örgütü’nün Yürüyüş Yolunda açtıkları stantta broşür dağıtan ve esnaf ziyaretinde bulunan CHP’li gençler ardından Millet İttifakı kapsamında bir araya geldikleri İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in Perşembe Pazarı Alanında gerçekleştirdiği mitinge katıldı.

DARICA’DA DESTEK İSTEDİLER

Mitingin ardından Darıca’ya geçen CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, yönetimi ve CHP’nin genç Milletvekili Adayları Av. Anıl Acurman ve Av. Orkun Utkubaş, CHP Darıca İlçe Örgütü’nün düzenlediği CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun katılımıyla gerçekleşen mitinge katıldılar. Miting sonunda ise Darıca da vatandaşlarla sohbet edip 24 Haziran seçimleri için destek istediler.

ANDIZ, “UMUT, EMEK, EKMEK DEMEK İÇİN ARALIKSIZ ÇALIŞIYORUZ”

Dernek ziyaretlerinde samimi bir şekilde karşılandıkları için teşekkür eden CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Bizleri ağırladıkları ve sıcak bir şekilde karşıladıkları için öncelikle teşekkür ediyorum “ dedi. Umut demek için, emek demek için, ekmek demek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz diyen Andız, “Kapısını çaldığımız, elini sıktığımız herkes bizlere yoğun ilgi gösteriyor. Gençler olarak bizler de gittiğimiz yerlerde Türkiye’de Barışı ülkemize geri getireceğimizi insanca hakça nasıl paylaşacağımızı anlatıyoruz” diye konuştu.

ANDIZ, “ÇEMBER DARALDI “

Çemberin artık daraldığını söyleyen Andız, “16 yıldır sürdürülen ayrımcılık politikalarından, artan baskılardan, ekonominin çöküşünü hazırlayanlardan, yargıyı esir alanlardan, adalet ve özgürlük kavramlarını yok edenlerden kurtulmanın zamanı geldi de geçiyor. Gençlerin artık sesinin çıkması lazım, gençlerimiz yarınlarından endişe ediyor. Sayılı günler yaklaşırken daha özgür bir Türkiye’de buluşmak için sizlerin de desteğini bekliyoruz “ ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.