CHP’li Gençlerden davet var!

Darıca 19.05.2019 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’li Gençlerden davet var!

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla fener alayı düzenliyor. Bu akşam 21.00'de başlayacak olan fener alayına davet eden CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, “Tüm halkımızı bu coşkuyu yaşamaya davet ediyoruz” dedi. CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla fener alayı düzenliyor. Program kapsamında tüm Darıcalıları bu akşam 21.00'de başlayacak olan fener alayına davet eden CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, “Darıca Merkez Çınaraltı'ndan Darıca Cumhuriyet Meydanı'na fener alayı ve marşlarımız ile yürüyeceğiz. Tüm halkımızı bu coşkuyu hep birlikte yaşamaya davet ediyoruz.” dedi.  

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla fener alayı düzenliyor. Bu akşam 21.00'de başlayacak olan fener alayına davet eden CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, “Tüm halkımızı bu coşkuyu yaşamaya davet ediyoruz” dedi.

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla fener alayı düzenliyor. Program kapsamında tüm Darıcalıları bu akşam 21.00'de başlayacak olan fener alayına davet eden CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, “Darıca Merkez Çınaraltı'ndan Darıca Cumhuriyet Meydanı'na fener alayı ve marşlarımız ile yürüyeceğiz. Tüm halkımızı bu coşkuyu hep birlikte yaşamaya davet ediyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.