GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

CHP’li gençlerden depremzedelere destek!

Siyaset 26.01.2020 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’li gençlerden depremzedelere destek!

CHP KOCAELİ GENÇLİK KOLLARI ELAZIĞ İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından, CHP Kocaeli Gençlik Örgütleri Elazığ için yardım kampanyası başlattı. Elazığ'da yaşanan ve tüm ülkeyi derin üzüntüye boğan 6.8 şiddetinde ki depremin ardından CHP Kocaeli Gençlik Örgütleri, Elazığ’daki depremzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere yardım kampanyası başlattı. KAMPANYA PAZARTESİ AKŞAMINA KADAR DEVAM EDECEK Bölgeden edinilen bilgiler ışığında ve gelen talepler doğrultusunda gerçekleştirilen yardım kampanyası kapsamında temel ihtiyaçlar olan ısıtıcı, battaniye, uyku tulumu, bot ve mont, çocuk bezi, hijyenik ped, termal içlik, her yaş ve cinsiyete göre iç çamaşırı ve kuru bakliyat Elazığ’a gönderilecek. Yardım kampanyasına katılarak destek olmak isteyen vatandaşlar malzemeleri CHP İlçe binalarına teslim edebilecek. Tüm ilçe binalarında gençlik kolları yardım kampanyası için hazır bekliyor. Özellikle CHP Gölcük İlçe Cumartesi ve Pazar günü dahil gece 24.00’a kadar açık olacak. 27 Ocak Pazartesi akşamına kadar devam edecek olan kampanyanın ardından CHP’li gençler 28 Ocak Salı günü toplanan yardımı Elazığ’a ulaştıracak. ANDIZ, “DURUMUN HASSASİYETİNİN FARKINDAYIZ” Biz depremi çok iyi biliriz. Göçük altında kalan umutları, canları, yarınları çok iyi biliriz diyen CHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Deprem gerçeğini bilen, geçmişte aynı acıları yaşayan kent olarak durumun hassasiyetinin farkındayız. Gün ihtiyaç duyana yardım etme günüdür. Gün bir olma günüdür. Elazığ'daki kardeşlerimize destek olmak ve temel ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığımız kampanyamıza desteklerinizi bekliyoruz. Dualarımız ve yardımlarımız Elazığlı vatandaşlarımızla olacak. Bu vesile ile hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.  
CHP KOCAELİ GENÇLİK KOLLARI ELAZIĞ İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından, CHP Kocaeli Gençlik Örgütleri Elazığ için yardım kampanyası başlattı. Elazığ'da yaşanan ve tüm ülkeyi derin üzüntüye boğan 6.8 şiddetinde ki depremin ardından CHP Kocaeli Gençlik Örgütleri, Elazığ’daki depremzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere yardım kampanyası başlattı.

KAMPANYA PAZARTESİ AKŞAMINA KADAR DEVAM EDECEK

Bölgeden edinilen bilgiler ışığında ve gelen talepler doğrultusunda gerçekleştirilen yardım kampanyası kapsamında temel ihtiyaçlar olan ısıtıcı, battaniye, uyku tulumu, bot ve mont, çocuk bezi, hijyenik ped, termal içlik, her yaş ve cinsiyete göre iç çamaşırı ve kuru bakliyat Elazığ’a gönderilecek. Yardım kampanyasına katılarak destek olmak isteyen vatandaşlar malzemeleri CHP İlçe binalarına teslim edebilecek. Tüm ilçe binalarında gençlik kolları yardım kampanyası için hazır bekliyor. Özellikle CHP Gölcük İlçe Cumartesi ve Pazar günü dahil gece 24.00’a kadar açık olacak. 27 Ocak Pazartesi akşamına kadar devam edecek olan kampanyanın ardından CHP’li gençler 28 Ocak Salı günü toplanan yardımı Elazığ’a ulaştıracak.

ANDIZ, “DURUMUN HASSASİYETİNİN FARKINDAYIZ”

Biz depremi çok iyi biliriz. Göçük altında kalan umutları, canları, yarınları çok iyi biliriz diyen CHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Deprem gerçeğini bilen, geçmişte aynı acıları yaşayan kent olarak durumun hassasiyetinin farkındayız. Gün ihtiyaç duyana yardım etme günüdür. Gün bir olma günüdür. Elazığ'daki kardeşlerimize destek olmak ve temel ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığımız kampanyamıza desteklerinizi bekliyoruz. Dualarımız ve yardımlarımız Elazığlı vatandaşlarımızla olacak. Bu vesile ile hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.