19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’li gençlerden maskeli önlem

Darıca 16.08.2020 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’li gençlerden maskeli önlem

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı artarak devam eden korona virüs salgınıyla mücadele etmek için Darıca sahilde vatandaşlara maske dağıttı. Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Gençlik Kolları, pandemi sürecinde kullanımı zorunlu hale gelen maske dağıtımı için Darıca sahilinde hafta sonu vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlara ücretsiz maske dağıtan gençler korona virüse karşı rehavete kapılmamaları için vatandaşları uyardı. Tedbirlere uyarak salgından kurtulacaklarını dile getiren CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, “Pandemi sürecinde rehavete kapılmak yok. Artarak devam eden Covid-19 virüs salgını ile mücadele etmeye devam ediyoruz. Bugün millet bahçesinde stant kurarak Darıcalı vatandaşlarımıza maske dağıtarak virüsün ülkemizdeki durumu hakkında bilgi aktarımında bulunduk. Hep birlikte bu salgından kurtulacağız” dedi. VATANDAŞLAR TEBRİK ETTİ CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa ve beraberindeki gençleri sahilde sürdürdüğü çalışmaları gören çevredeki vatandaşlar CHP’li gençleri tebrik etti. Maske dağıtımına destek verenlere teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Başkan Kızılbuğa, “Programımıza destek veren Kocaeli Gençlik Örgütleri İl Başkanımız Zeki Karakadılar’a, il yöneticilerimize, Kartepe Meclis Üyemiz Tugay Adak’a, Başiskele Gençlik Kolları Başkanımız Levent Soycan ve kurultay delegemiz Caner Ardunç’a, Kadın Kolları Başkanımız Hilmiye Selçuk’a ve son olarak ilçe yöneticimiz Esra Şeflek’e teşekkür ederiz” diye konuştu.

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı artarak devam eden korona virüs salgınıyla mücadele etmek için Darıca sahilde vatandaşlara maske dağıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Gençlik Kolları, pandemi sürecinde kullanımı zorunlu hale gelen maske dağıtımı için Darıca sahilinde hafta sonu vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlara ücretsiz maske dağıtan gençler korona virüse karşı rehavete kapılmamaları için vatandaşları uyardı. Tedbirlere uyarak salgından kurtulacaklarını dile getiren CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, “Pandemi sürecinde rehavete kapılmak yok. Artarak devam eden Covid-19 virüs salgını ile mücadele etmeye devam ediyoruz. Bugün millet bahçesinde stant kurarak Darıcalı vatandaşlarımıza maske dağıtarak virüsün ülkemizdeki durumu hakkında bilgi aktarımında bulunduk. Hep birlikte bu salgından kurtulacağız” dedi.

VATANDAŞLAR TEBRİK ETTİ

CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa ve beraberindeki gençleri sahilde sürdürdüğü çalışmaları gören çevredeki vatandaşlar CHP’li gençleri tebrik etti. Maske dağıtımına destek verenlere teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Başkan Kızılbuğa, “Programımıza destek veren Kocaeli Gençlik Örgütleri İl Başkanımız Zeki Karakadılar’a, il yöneticilerimize, Kartepe Meclis Üyemiz Tugay Adak’a, Başiskele Gençlik Kolları Başkanımız Levent Soycan ve kurultay delegemiz Caner Ardunç’a, Kadın Kolları Başkanımız Hilmiye Selçuk’a ve son olarak ilçe yöneticimiz Esra Şeflek’e teşekkür ederiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.