CHP’li gençlerden vefa örneği

Kocaeli 09.09.2019 - 09:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’li gençlerden vefa örneği

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Gençlik Kolları, partinin kuruluşunun 96’ncı yıl dönümünde büyük vefa örneği sergiledi.

CHP Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkanı Emre Andız ve ekibi, partinin 96’ncı kuruluş yıldönümünde anlamlı bir projeye imza atıp büyük vefa örneği gösterdi. CHP’nin 96’ncı kuruluş yıl dönümünde Kocaeli’de görev yapmış Gençlik Kolları eski İl Başkanları ve Gençlik Kolları eski Genel Başkanlarının isimlerinin yer aldığı pankartları kentin 12 ilçesi dahil her köşesine asan CHP’li gençler siyasette örneği görülmemiş vefa örneği sergileyerek, partiye gönül vermiş eski başkanları onurlandırdılar. ATAMIZIN IŞIĞINDA 96’NCI YIL Hazırladıkları pankartlarla kentin her bölgesini süsleyen CHP’li gençler bu pankartlarla Kocaeli başta olmak üzere tüm Türkiye’ye bir mesaj da vermiş oldu. Atamızın ışığında 96’ncı yıl gurur ve onurunu yaşıyoruz diyen CHP Gençlik Kolları Kocaeli İl Örgütü, “Kimse Olmasa da CHP’nin Gençleri, Gençlerin CHP’si var” sloganıyla 96’ncı yılı kutladılar. EMANETİN SAHİPÇİLERİYİZ İlk Genel Başkanımız, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim vardır. Biri Cumhuriyet diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir” sözleri bizler için gurur kaynağı ve sorumluluk duygusunun nedenidir diyen CHP Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkanı Emre Andız, “Partimizin bayrağını gururla taşıyan, gençlik örgütlerimizin tozunu yutmuş gençlerimiz başta olmak üzere Ülkemizi bugünlere taşıyan Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerine şükranlarımızı sunuyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün ışığında kimse olmasa da gençliğin azim ve kararlılığı ile partimizin nice 96’ncı yıllarında beraber olacağımızın teminatıyız. Çünkü Gençlerin CHP’ si var. Çünkü emanetin sahipçileriyiz” ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Gençlik Kolları, partinin kuruluşunun 96’ncı yıl dönümünde büyük vefa örneği sergiledi.

CHP Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkanı Emre Andız ve ekibi, partinin 96’ncı kuruluş yıldönümünde anlamlı bir projeye imza atıp büyük vefa örneği gösterdi. CHP’nin 96’ncı kuruluş yıl dönümünde Kocaeli’de görev yapmış Gençlik Kolları eski İl Başkanları ve Gençlik Kolları eski Genel Başkanlarının isimlerinin yer aldığı pankartları kentin 12 ilçesi dahil her köşesine asan CHP’li gençler siyasette örneği görülmemiş vefa örneği sergileyerek, partiye gönül vermiş eski başkanları onurlandırdılar.

ATAMIZIN IŞIĞINDA 96’NCI YIL

Hazırladıkları pankartlarla kentin her bölgesini süsleyen CHP’li gençler bu pankartlarla Kocaeli başta olmak üzere tüm Türkiye’ye bir mesaj da vermiş oldu. Atamızın ışığında 96’ncı yıl gurur ve onurunu yaşıyoruz diyen CHP Gençlik Kolları Kocaeli İl Örgütü, “Kimse Olmasa da CHP’nin Gençleri, Gençlerin CHP’si var” sloganıyla 96’ncı yılı kutladılar.

EMANETİN SAHİPÇİLERİYİZ

İlk Genel Başkanımız, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim vardır. Biri Cumhuriyet diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir” sözleri bizler için gurur kaynağı ve sorumluluk duygusunun nedenidir diyen CHP Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkanı Emre Andız, “Partimizin bayrağını gururla taşıyan, gençlik örgütlerimizin tozunu yutmuş gençlerimiz başta olmak üzere Ülkemizi bugünlere taşıyan Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerine şükranlarımızı sunuyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün ışığında kimse olmasa da gençliğin azim ve kararlılığı ile partimizin nice 96’ncı yıllarında beraber olacağımızın teminatıyız. Çünkü Gençlerin CHP’ si var. Çünkü emanetin sahipçileriyiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.