CHP’li Hürriyet sokaktan ayrılmıyor

Kocaeli 31.08.2018 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’li Hürriyet sokaktan ayrılmıyor

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, meclisin 1 Ekim’e kadar tatil olmasını fırsat bilerek zamanının tümü Kocaeli’de vatandaşları ziyaret ederek geçiriyor

TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet TBMM Genel Kurulu’nun 1 Ekim’e kadar ara vermesini fırsat bilerek gününün büyük bir kısmını vatandaşları ziyaret ederek geçiriyor. Hürriyet önceki gün geçmiş dönem İzmit ilçe Başkanlarından Alparslan Seymen ile birlikte İzmit’in Cedit Mahallesi Çınarlı esnafını ziyaret etti. VATANDAŞTAN DİNLİYOR, MECLİSE TAŞIYOR Cedit Mahallesi Çınarlı esnaflarıyla buluşan CHP Milletvekili Hürriyet ve Alparslan Seymen, buradaki esnaflarını halini hatırını sordu ve sorunlarını dinledi. 1 Ekim’de başlayacak TBMm mesaisi öncesinde Kocaeli’de yaşayan vatandaşların sorunlarını dinlemenin çok önemli olduğunu dile getiren Hürriyet, vatandaşlardan dinlediği sorunları mecliste dile getireceğini aktardı. Hürriyet ayrıca bölgede çok sevilen ve tarihi önemi de bulunan 72 yıllık Tarihi Şenyuva Köftecisi İlhan Haftacı’yı da ziyaret ederek, sohbet ederken meşhur köftesinden yeme fırsatı buldu.
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, meclisin 1 Ekim’e kadar tatil olmasını fırsat bilerek zamanının tümü Kocaeli’de vatandaşları ziyaret ederek geçiriyor

TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet TBMM Genel Kurulu’nun 1 Ekim’e kadar ara vermesini fırsat bilerek gününün büyük bir kısmını vatandaşları ziyaret ederek geçiriyor. Hürriyet önceki gün geçmiş dönem İzmit ilçe Başkanlarından Alparslan Seymen ile birlikte İzmit’in Cedit Mahallesi Çınarlı esnafını ziyaret etti.

VATANDAŞTAN DİNLİYOR, MECLİSE TAŞIYOR

Cedit Mahallesi Çınarlı esnaflarıyla buluşan CHP Milletvekili Hürriyet ve Alparslan Seymen, buradaki esnaflarını halini hatırını sordu ve sorunlarını dinledi. 1 Ekim’de başlayacak TBMm mesaisi öncesinde Kocaeli’de yaşayan vatandaşların sorunlarını dinlemenin çok önemli olduğunu dile getiren Hürriyet, vatandaşlardan dinlediği sorunları mecliste dile getireceğini aktardı. Hürriyet ayrıca bölgede çok sevilen ve tarihi önemi de bulunan 72 yıllık Tarihi Şenyuva Köftecisi İlhan Haftacı’yı da ziyaret ederek, sohbet ederken meşhur köftesinden yeme fırsatı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.