CHP’li Hürriyet'ten Gebze çıkarması!

Gebze 06.09.2017 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP’li Hürriyet'ten Gebze çıkarması!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Gebze’de bayramlaştı.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Gebze’de bayramlaştı. TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet Kurban Bayramı’nın üçüncü günü Gebze’de bayramlaşma ve ziyaret programlarına katıldı. Hürriyet, Gebze ilçe Başkan vekili Serdar Tüze, Kocaeli İl Yöneticileri Hikmet Koçoğlu, Lütfü İlhan ve Serhat Yaşar, ilçe Saymanı Olcay Öğüt ile Gebze ilçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit ile birlikte Gebze’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.  GEBZE BALTÜRK’TE BAYRAMLAŞMA Kocaeli Milletvekili Hürriyet, Gebze’de ilk olarak Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı İsmail Yılmaz ve dernek üyeleriyle bayramlaştı. Dernek üyeleriyle düzenlenen organizasyonda bir araya gelen Hürriyet daha sonra Kocaeli İl Kadın Kolları yöneticisi Nuray Birinci'nin Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi gören babası Ziya Birinci'ye de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. İlçe ziyaretlerinde taziye ziyaretlerini de unutmayan Hürriyet partililerinin acısını paylaştı. Geçtiğimiz günlerde babası Cevri Tatar'ı yitiren CHP Gebze eski İlçe Başkanı Sedat Tatar'a taziye ziyaretinde bulunan Hürriyet, daha sonra yine babası vefat eden Gebze ilçe Kadın Kolları Yöneticisi Zenure Çataltepe ve annesini yitiren eski Çayırova Belde Başkanı Ali Sınırtaş'a da taziye ziyaretlerinde bulunmayı ihmal etmedi.
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Gebze’de bayramlaştı.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Gebze’de bayramlaştı. TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet Kurban Bayramı’nın üçüncü günü Gebze’de bayramlaşma ve ziyaret programlarına katıldı. Hürriyet, Gebze ilçe Başkan vekili Serdar Tüze, Kocaeli İl Yöneticileri Hikmet Koçoğlu, Lütfü İlhan ve Serhat Yaşar, ilçe Saymanı Olcay Öğüt ile Gebze ilçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit ile birlikte Gebze’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

GEBZE BALTÜRK’TE BAYRAMLAŞMA

Kocaeli Milletvekili Hürriyet, Gebze’de ilk olarak Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı İsmail Yılmaz ve dernek üyeleriyle bayramlaştı. Dernek üyeleriyle düzenlenen organizasyonda bir araya gelen Hürriyet daha sonra Kocaeli İl Kadın Kolları yöneticisi Nuray Birinci'nin Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi gören babası Ziya Birinci'ye de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. İlçe ziyaretlerinde taziye ziyaretlerini de unutmayan Hürriyet partililerinin acısını paylaştı. Geçtiğimiz günlerde babası Cevri Tatar'ı yitiren CHP Gebze eski İlçe Başkanı Sedat Tatar'a taziye ziyaretinde bulunan Hürriyet, daha sonra yine babası vefat eden Gebze ilçe Kadın Kolları Yöneticisi Zenure Çataltepe ve annesini yitiren eski Çayırova Belde Başkanı Ali Sınırtaş'a da taziye ziyaretlerinde bulunmayı ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.