CHP’Lİ KADINLAR TEPKİ GÖSTERDİ!

Kocaeli 12.01.2017 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP’Lİ KADINLAR TEPKİ GÖSTERDİ!

Önceki gün gece 'Başkanlık Anayasası’nın görüşmesi sırasında çıkan kavgada darbe alan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, yaşanan gerginlikten sonra kürsüye çıkıp, tepki gösterdi.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in sosyal medya hesabından TBMM’de yaşanan gerginliği paylaşması üzerine CHP Darıca Kadın Kollar Başkanı Nurcan Çağlar ve Gebze CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit de Hürriyet’e destek çıkarak sosyal medya hesaplarından yapılan şiddete tepki gösterdi. İşte Hürriyet, Yiğit ve Çağlar’ın paylaşımı: Hürriyet: Yere batsın başkanlığınız 'Başkanlık Anayasası’nın görüşmelerinde büyük olaylar yaşandı. AK Parti'lilerin Anayasa'yı hiçe sayıp açık oy vermesini görüntüleyen CHP'li Fatma Hürriyet Kaplan, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş tarafından darp edildiğini söyledi. Kaplan olayın ardından söz alıp Meclis kürsüsüne çıktı."Bir grup başkanvekiline bir kadına fiziki müdahalede bulunmak hiç yakışmıyor. Buradan bir kere daha sizi kınıyorum. Sayın Elitaş İdari amiri sizi de kınıyorum. Resmen telefonu elimden gasp ettiniz. Fiziki müdahalede bulundunuz. Boynumun halini görüyor musunuz?" ifadelerini kullanan CHP'li vekil, Yalancı da sizsiniz, insanlarını kandırıyorsunuz. Bir kadına saldırabilecek kadar gözü dönmüş olmanıza, bir kadına bu kadar müdahale edebilecek kadar başkanlık hırsına bürünmüş olmanızı kınıyorum. Bir kere daha söylüyorum. Yere batsın saraylarınız, yere batsın başkanlığınız, yere batsın anayasanız, yere batsın hırsınız" diye konuştu. ÇAĞLAR VE YİĞİT DE TEPKİ GÖSTERDİ Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar sosyal medya kişisel sayfasında, Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan'a yönelik yapılan saldırıyı kınayan bir paylaşımında bulundu. Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar bu saldırıyı kınayan bir paylaşımda bulundu. Çağlar, “Milletvekilimiz Fatma Kaplan Hürriyet 'ye TBMM de yapılan saldırıyı kınıyoruz” dedi. Gebze CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit de sosyal medya hesabından açıklama yaparak, olaya tepkisiz kalmadı. Yiğit; “Yere batsın SARAY'ınız!, Yere batsın iktidarınız!, Yere batsın ANAYASA'nız!..., Sayın vekilim yalnız değilsiniz..!, AK Partililerin telefonunu gasp etmeye çalışıp, saldırdığı milletvekilimiz Fatma Kaplan Hürriyetin boğazındaki kızarıklar... Gör bu zorbalıkları halkım! Neden bu şiddet soruyoruz. Yeni Anayasaya, Başkanlığa, Diktaya Hayır... CHP Örgütleri/Üyeleri Direnin. Vekillerimiz Direniyor Her şeye Rağmen.” Dedi.
Önceki gün gece 'Başkanlık Anayasası’nın görüşmesi sırasında çıkan kavgada darbe alan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, yaşanan gerginlikten sonra kürsüye çıkıp, tepki gösterdi.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in sosyal medya hesabından TBMM’de yaşanan gerginliği paylaşması üzerine CHP Darıca Kadın Kollar Başkanı Nurcan Çağlar ve Gebze CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit de Hürriyet’e destek çıkarak sosyal medya hesaplarından yapılan şiddete tepki gösterdi.

İşte Hürriyet, Yiğit ve Çağlar’ın paylaşımı:

Hürriyet: Yere batsın başkanlığınız

'Başkanlık Anayasası’nın görüşmelerinde büyük olaylar yaşandı. AK Parti'lilerin Anayasa'yı hiçe sayıp açık oy vermesini görüntüleyen CHP'li Fatma Hürriyet Kaplan, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş tarafından darp edildiğini söyledi. Kaplan olayın ardından söz alıp Meclis kürsüsüne çıktı."Bir grup başkanvekiline bir kadına fiziki müdahalede bulunmak hiç yakışmıyor. Buradan bir kere daha sizi kınıyorum. Sayın Elitaş İdari amiri sizi de kınıyorum. Resmen telefonu elimden gasp ettiniz. Fiziki müdahalede bulundunuz. Boynumun halini görüyor musunuz?" ifadelerini kullanan CHP'li vekil, Yalancı da sizsiniz, insanlarını kandırıyorsunuz. Bir kadına saldırabilecek kadar gözü dönmüş olmanıza, bir kadına bu kadar müdahale edebilecek kadar başkanlık hırsına bürünmüş olmanızı kınıyorum. Bir kere daha söylüyorum. Yere batsın saraylarınız, yere batsın başkanlığınız, yere batsın anayasanız, yere batsın hırsınız" diye konuştu.

ÇAĞLAR VE YİĞİT DE TEPKİ GÖSTERDİ

Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar sosyal medya kişisel sayfasında, Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan'a yönelik yapılan saldırıyı kınayan bir paylaşımında bulundu. Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar bu saldırıyı kınayan bir paylaşımda bulundu. Çağlar, “Milletvekilimiz Fatma Kaplan Hürriyet 'ye TBMM de yapılan saldırıyı kınıyoruz” dedi.

Gebze CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit de sosyal medya hesabından açıklama yaparak, olaya tepkisiz kalmadı. Yiğit; “Yere batsın SARAY'ınız!, Yere batsın iktidarınız!, Yere batsın ANAYASA'nız!..., Sayın vekilim yalnız değilsiniz..!, AK Partililerin telefonunu gasp etmeye çalışıp, saldırdığı milletvekilimiz Fatma Kaplan Hürriyetin boğazındaki kızarıklar... Gör bu zorbalıkları halkım! Neden bu şiddet soruyoruz. Yeni Anayasaya, Başkanlığa, Diktaya Hayır... CHP Örgütleri/Üyeleri Direnin. Vekillerimiz Direniyor Her şeye Rağmen.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.