CHP’li Kadınlarda ‘kongreler’ belirlendi

Siyaset 02.02.2020 - 11:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’li Kadınlarda ‘kongreler’ belirlendi

CHP Kadın Kolları ilçe kongrelerinin tarihleri belirlendi. İzmit ve Dilovası’nda ise tarihi netleştirilemedi. CHP’de tamamlan ilçe kongrelerini ardında sıra kadın kolları kongrelerine geldi. CHP’de İzmit ve Dilovası hariç tüm ilçelerin kongre tarihleri belli oldu. Kongreler ile ilgili bir açıklama yapan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, “İl ve 12 ilçe yönetimimiz, partililerimiz ve bu kentin her alanında mücadelemize ortak olmuş emek vermiş tüm kadın yoldaşlarımıza geride bıraktığımız 2 yıllık görev sürecince çok teşekkür ediyorum. Görev aldığımız süreç içerisinde hayatın her alanında verdiğimiz bu onurlu mücadelede gerek başkanlarımıza, gerekse yöneticilerimize sorumluluklarımızı layıkıyla yerine getirdikleri için minnettarım” dedi.  BU YARIŞ İKTİDAR OLMA YARIŞI “Önümüzdeki kongreler sürecinde göreve devam etmek isteyen, yeniden aday olmayı düşünen başkanlarıma ve bu onurlu mücadelede ben de varım diyerek elini taşın altına koyan tüm aday arkadaşlara başarılar diliyorum” diyen Kaya, “Göreve devam etmek istemeyen, yeniden aday olmayı düşünmeyen tüm başkan ve yöneticilerime de katkılarından, emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu sürecin ayrıştırmaya değil birleştirmeye odaklı olduğunu bildirir, kazananın isimler üzerinden değil yapılar üzerinden belirleneceği bir süreç olmasını temenni ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyan bu yolda verilen her mücadele ayrı bir öneme sahiptir. O yüzden bu yarış partimizi iktidara taşıma yarışıdır. Dolayısıyla kazananın yine Cumhuriyet Halk Partisi olacağına inancım tamdır” diye belirtti. İlçe kongre takvimi; 8 Şubat 2020 - Karamürsel 9 Şubat 2020 - Körfez 12 Şubat 2020 - Kartepe 16 Şubat 2020 - Darıca 19 Şubat 2020 - Çayırova 20 Şubat 2020 - Gölcük 21 Şubat 2020 -  Kandıra 22 Şubat 2020 - Başiskele 22 Şubat 2020 - Derince 23 Şubat 2020 – Gebze (İzmit ve Dilovası ileri ki tarihlerde yapılacaktır)

CHP Kadın Kolları ilçe kongrelerinin tarihleri belirlendi. İzmit ve Dilovası’nda ise tarihi netleştirilemedi. CHP’de tamamlan ilçe kongrelerini ardında sıra kadın kolları kongrelerine geldi. CHP’de İzmit ve Dilovası hariç tüm ilçelerin kongre tarihleri belli oldu. Kongreler ile ilgili bir açıklama yapan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, “İl ve 12 ilçe yönetimimiz, partililerimiz ve bu kentin her alanında mücadelemize ortak olmuş emek vermiş tüm kadın yoldaşlarımıza geride bıraktığımız 2 yıllık görev sürecince çok teşekkür ediyorum. Görev aldığımız süreç içerisinde hayatın her alanında verdiğimiz bu onurlu mücadelede gerek başkanlarımıza, gerekse yöneticilerimize sorumluluklarımızı layıkıyla yerine getirdikleri için minnettarım” dedi. 

BU YARIŞ İKTİDAR OLMA YARIŞI

“Önümüzdeki kongreler sürecinde göreve devam etmek isteyen, yeniden aday olmayı düşünen başkanlarıma ve bu onurlu mücadelede ben de varım diyerek elini taşın altına koyan tüm aday arkadaşlara başarılar diliyorum” diyen Kaya, “Göreve devam etmek istemeyen, yeniden aday olmayı düşünmeyen tüm başkan ve yöneticilerime de katkılarından, emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu sürecin ayrıştırmaya değil birleştirmeye odaklı olduğunu bildirir, kazananın isimler üzerinden değil yapılar üzerinden belirleneceği bir süreç olmasını temenni ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyan bu yolda verilen her mücadele ayrı bir öneme sahiptir. O yüzden bu yarış partimizi iktidara taşıma yarışıdır. Dolayısıyla kazananın yine Cumhuriyet Halk Partisi olacağına inancım tamdır” diye belirtti.

İlçe kongre takvimi;

8 Şubat 2020 - Karamürsel

9 Şubat 2020 - Körfez

12 Şubat 2020 - Kartepe

16 Şubat 2020 - Darıca

19 Şubat 2020 - Çayırova

20 Şubat 2020 - Gölcük

21 Şubat 2020 -  Kandıra

22 Şubat 2020 - Başiskele

22 Şubat 2020 - Derince

23 Şubat 2020 – Gebze

(İzmit ve Dilovası ileri ki tarihlerde yapılacaktır)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.