19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’li Kanko gönüllere dokunuyor!

Darıca 08.06.2018 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’li Kanko gönüllere dokunuyor!

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Muhip Kanko seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kalp damar cerrahı olarak bugüne kadar pek çok kişiyi tedavi eden Kanko, seçim çalışmaları kapsamında da ikili ilişkileriyle gönülleri fethediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Adayı Prof.Dr. Muhip Kanko seçim çalışmaları kapsamında Darıca’daydı. Darıca’da ilçe başkanı Yakup Törk ve ilçe yöneticileriyle birlikte kimi ziyaretlerde bulunan Kanko’nun ilk adresi Tuana Tekstil firması oldu. Kalp damar cerrahı olarak bugüne kadar pek çok kişiyi tedavi eden Kanko, seçim çalışmaları kapsamında da burada çalışan işçilere kırmızı gül dağıttı. İkili ilişkileriyle dikkat çeken Kanko’ya işçiler yoğun ilgi gösterdi. Burada kısa bir konuşma yapan Muhip Kanko, CHP iktidarında emeğin her şeyden daha yüce olacağını belirtti. EN YÜCE DEĞER EMEK OLACAK Kanko, “24 Haziran seçimleri bizler için çok önemli. Tek adam rejimine doğru gidiyoruz. Bu seçimlerde aydınlık için bir kıvılcım olamazsak, 25 Haziran sabahında “başkanlık” adı altında çok zor günlere uyanacağız. Biz böyle bir şeyin olmaması için gece gündüz çalışıyoruz. Sizlerden de bu süreçte destek istiyoruz. 16 yıllık AKP iktidarında emekçilerin neredeyse bütün hakları gasp edildi. Bizler emeği yeniden en yüce değer yapmak için yola çıktı. CHP iktidarında önceliğimiz emek ve emekçinin hakkı olacak” dedi. Daha sonra esnaf ziyaretlerini sürdüren Kanko, iftar sonrasında ise Darıca Diyarbakırlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ile Darıca Sinop İl ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne giderek vatandaşlarla sohbet etti.
CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Muhip Kanko seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kalp damar cerrahı olarak bugüne kadar pek çok kişiyi tedavi eden Kanko, seçim çalışmaları kapsamında da ikili ilişkileriyle gönülleri fethediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Adayı Prof.Dr. Muhip Kanko seçim çalışmaları kapsamında Darıca’daydı. Darıca’da ilçe başkanı Yakup Törk ve ilçe yöneticileriyle birlikte kimi ziyaretlerde bulunan Kanko’nun ilk adresi Tuana Tekstil firması oldu. Kalp damar cerrahı olarak bugüne kadar pek çok kişiyi tedavi eden Kanko, seçim çalışmaları kapsamında da burada çalışan işçilere kırmızı gül dağıttı. İkili ilişkileriyle dikkat çeken Kanko’ya işçiler yoğun ilgi gösterdi. Burada kısa bir konuşma yapan Muhip Kanko, CHP iktidarında emeğin her şeyden daha yüce olacağını belirtti.

EN YÜCE DEĞER EMEK OLACAK

Kanko, “24 Haziran seçimleri bizler için çok önemli. Tek adam rejimine doğru gidiyoruz. Bu seçimlerde aydınlık için bir kıvılcım olamazsak, 25 Haziran sabahında “başkanlık” adı altında çok zor günlere uyanacağız. Biz böyle bir şeyin olmaması için gece gündüz çalışıyoruz. Sizlerden de bu süreçte destek istiyoruz. 16 yıllık AKP iktidarında emekçilerin neredeyse bütün hakları gasp edildi. Bizler emeği yeniden en yüce değer yapmak için yola çıktı. CHP iktidarında önceliğimiz emek ve emekçinin hakkı olacak” dedi. Daha sonra esnaf ziyaretlerini sürdüren Kanko, iftar sonrasında ise Darıca Diyarbakırlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ile Darıca Sinop İl ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne giderek vatandaşlarla sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.