CHP’li Kaplan, İngiltere’de temsilcilik açtı!

Kocaeli 30.06.2017 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP’li Kaplan, İngiltere’de temsilcilik açtı!

İngiltere’nin başkenti Londra’da yaklaşık bir aydır hizmet veren CHP İngiltere Birliği çalışma merkezinin resmi açılışı gerçekleştirildi.

İngiltere’nin başkenti Londra’da yaklaşık bir aydır hizmet veren CHP İngiltere Birliği çalışma merkezinin resmi açılışı gerçekleştirildi. Açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, İngiltere İşçi Partisi’nin Edmonton Milletvekili Kate Osamor, Belediye Meclis üyeleri Ali Gül Özbek, Ahmet Karahasan, Peray Ahmet, İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi Başkanı Tugay Hurman, Day- Mer Sözcüsü Ahmet Sezgin, CHP İngiltere Birliği Kurucu Başkanı Baki Düzgün, Birlik Başkanı Hasan Dikme, ve yönetim kurululunun üyeleri ile pek çok CHP’li katıldı. Vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, “Şu an gerçekten çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bir kaç yıl içerisinde sadece İngiltere’de değil Avrupa’nın bir çok kentinde bu tür çalışma ofisleri açtık. Bu bizim için çok önemli. Ümit ediyorumki, bunlarla sınırlı kalmayacak. Çünkü hedeflerimiz var, 2019 seçimlerinden çok önce sadece Avrupa’nın değil; dünyanın bir çok ülkesinde, nerede Türkiyeli varsa, nerede seçmenimiz varsa oralarda örgütleneceğiz. Londra’daki bu CHP Birlik binamızda en ufak bir örnek. Hayırlı olsun diyorum. Başarılar diliyorum” dedi.
İngiltere’nin başkenti Londra’da yaklaşık bir aydır hizmet veren CHP İngiltere Birliği çalışma merkezinin resmi açılışı gerçekleştirildi.

İngiltere’nin başkenti Londra’da yaklaşık bir aydır hizmet veren CHP İngiltere Birliği çalışma merkezinin resmi açılışı gerçekleştirildi. Açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, İngiltere İşçi Partisi’nin Edmonton Milletvekili Kate Osamor, Belediye Meclis üyeleri Ali Gül Özbek, Ahmet Karahasan, Peray Ahmet, İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi Başkanı Tugay Hurman, Day- Mer Sözcüsü Ahmet Sezgin, CHP İngiltere Birliği Kurucu Başkanı Baki Düzgün, Birlik Başkanı Hasan Dikme, ve yönetim kurululunun üyeleri ile pek çok CHP’li katıldı.

Vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, “Şu an gerçekten çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bir kaç yıl içerisinde sadece İngiltere’de değil Avrupa’nın bir çok kentinde bu tür çalışma ofisleri açtık. Bu bizim için çok önemli. Ümit ediyorumki, bunlarla sınırlı kalmayacak. Çünkü hedeflerimiz var, 2019 seçimlerinden çok önce sadece Avrupa’nın değil; dünyanın bir çok ülkesinde, nerede Türkiyeli varsa, nerede seçmenimiz varsa oralarda örgütleneceğiz. Londra’daki bu CHP Birlik binamızda en ufak bir örnek. Hayırlı olsun diyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.