CHP’Lİ ÖZTOPRAK’TAN SİRMEN’E ZİYARET

Kocaeli 30.09.2016 - 12:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP’Lİ ÖZTOPRAK’TAN SİRMEN’E ZİYARET

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere kentimize gelen CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak Sefa Sirmen'e yaptığı ziyareti değerlendirerek Sirmen'in tutukluluk sürecinin devam etmesi konusunda çarpıcı ifadeler kulandı.

Sirmen'e haksızlık yapıldığını dile getiren Toprak tutukluluk kararının siyasi olduğunu belirtti. CHP Genel Başkan Koordinatör Baş Danışmanı Erdoğan Toprak bir dizi ziyarette bulunmak üzere kentimize geldi. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve eski İzmit İlçe Başkanlarından Alpaslan Seymen tarafından karşılandı. Toprak'ın ilk durağı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. Hastanede CHP Eski Milletvekili ve İzmit eski Belediye Başkanı Sefa Sirmen'i ziyaret etti. Toprak, Sirmen ziyareti sonrasında ise il binasına gelerek parti yöneticileri ile buluştu. TEŞEKKÜR ETTİ Toprak'ın ziyareti ile ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, "Sayın Başdanışmanımız bir dizi ziyarette bulunmak üzere kentimize geldi. Kendisine ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. İl Başkanlığı binasına gelmeden önce Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Sayın Sefa Sirmen'i ziyaret ettik. İl binamızda parti yöneticilerimizle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Ben, Sayın Toprak'a tekrar teşekkür ederim" dedi. 'SİYASİ KARAR' Sarıbay'ın ardından konuşan CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak konuşmasının başında Sefa Sirmen'e yaptığı ziyareti değerlendirerek Sirmen'in tutukluluk sürecinin devam etmesi konusunda çarpıcı ifadeler kulandı. Sirmen'e haksızlık yapıldığını dile getiren Toprak tutukluluk kararının siyasi olduğunu belirtti. Toprak, "Sefa Sirmen döneminde hayata geçirdiği projenin bugün değer olarak 6 kat üstünde bir katkı sağlamış olmasının bedelini bu şekilde ödetiliyor. Bu yanlış bir tavır. Bu dava siyaseten yapılmış bir davadır. Rakiplerimizi cezaevine gönderirsek keser döner sap döner gün gelir hesap döner. CHP olarak birçok bedeller ödemişizdir. Bu bedeller zaman zaman hapisler olmuştur, işkenceler olmuştur fakat bu dönemde kapanacaktır. Sefa Sirmen’in bu durumunu tekrar Türkiye gündemine taşıyacağız" açıklamasında bulundu. BU UR BİN AN EVVEL ATILMALIDIR FETÖ operasyonları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Toprak, “FETÖ operasyonunda aslında ulaşılması gereken bir yönetici şeması var fakat bu operasyonlar sulandırıldı. Bu ur bin an evvel atılmalıdır. Devlette paralel yapıya ön açıldı. Bunları dile getirdiğimizde bize farklı şekillerde cevaplar verildi. FETÖ örgütünün devletteki son kişinin dahi atılmasına destek oluyoruz fakat bu işi bir türlü merkezine getirmediler. Bu işi sulandırıyorlar.” ifadelerini kullandı. 'TÜRKİYE SIKIŞTI' CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak,” Bu ülkedeki en büyük sorun bilimde ileri gidilememiş olmasıdır. Bu şekilde yol alınamaz. Türkiye sıkıştı. Zor bir sürece girildi. Moodys’in raporunda Türkiye yatırım yapılamayacak ülke konumuna geldi" şeklinde konuştu.
Bir dizi ziyarette bulunmak üzere kentimize gelen CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak Sefa Sirmen'e yaptığı ziyareti değerlendirerek Sirmen'in tutukluluk sürecinin devam etmesi konusunda çarpıcı ifadeler kulandı.

Sirmen'e haksızlık yapıldığını dile getiren Toprak tutukluluk kararının siyasi olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkan Koordinatör Baş Danışmanı Erdoğan Toprak bir dizi ziyarette bulunmak üzere kentimize geldi. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve eski İzmit İlçe Başkanlarından Alpaslan Seymen tarafından karşılandı. Toprak'ın ilk durağı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. Hastanede CHP Eski Milletvekili ve İzmit eski Belediye Başkanı Sefa Sirmen'i ziyaret etti. Toprak, Sirmen ziyareti sonrasında ise il binasına gelerek parti yöneticileri ile buluştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Toprak'ın ziyareti ile ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, "Sayın Başdanışmanımız bir dizi ziyarette bulunmak üzere kentimize geldi. Kendisine ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. İl Başkanlığı binasına gelmeden önce Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Sayın Sefa Sirmen'i ziyaret ettik. İl binamızda parti yöneticilerimizle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Ben, Sayın Toprak'a tekrar teşekkür ederim" dedi.

'SİYASİ KARAR'

Sarıbay'ın ardından konuşan CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak konuşmasının başında Sefa Sirmen'e yaptığı ziyareti değerlendirerek Sirmen'in tutukluluk sürecinin devam etmesi konusunda çarpıcı ifadeler kulandı. Sirmen'e haksızlık yapıldığını dile getiren Toprak tutukluluk kararının siyasi olduğunu belirtti. Toprak, "Sefa Sirmen döneminde hayata geçirdiği projenin bugün değer olarak 6 kat üstünde bir katkı sağlamış olmasının bedelini bu şekilde ödetiliyor. Bu yanlış bir tavır. Bu dava siyaseten yapılmış bir davadır. Rakiplerimizi cezaevine gönderirsek keser döner sap döner gün gelir hesap döner. CHP olarak birçok bedeller ödemişizdir. Bu bedeller zaman zaman hapisler olmuştur, işkenceler olmuştur fakat bu dönemde kapanacaktır. Sefa Sirmen’in bu durumunu tekrar Türkiye gündemine taşıyacağız" açıklamasında bulundu.

BU UR BİN AN EVVEL ATILMALIDIR

FETÖ operasyonları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Toprak, “FETÖ operasyonunda aslında ulaşılması gereken bir yönetici şeması var fakat bu operasyonlar sulandırıldı. Bu ur bin an evvel atılmalıdır. Devlette paralel yapıya ön açıldı. Bunları dile getirdiğimizde bize farklı şekillerde cevaplar verildi. FETÖ örgütünün devletteki son kişinin dahi atılmasına destek oluyoruz fakat bu işi bir türlü merkezine getirmediler. Bu işi sulandırıyorlar.” ifadelerini kullandı.

'TÜRKİYE SIKIŞTI'

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak,” Bu ülkedeki en büyük sorun bilimde ileri gidilememiş olmasıdır. Bu şekilde yol alınamaz. Türkiye sıkıştı. Zor bir sürece girildi. Moodys’in raporunda Türkiye yatırım yapılamayacak ülke konumuna geldi" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.