CHP'li Sarıbay, 2016 yılını değerlendirecek

Kocaeli 26.12.2016 - 13:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP'li Sarıbay, 2016 yılını değerlendirecek

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, yarın basın mensuplarıyla bir araya gelerek 2016 yılını değerlendirecek. AÇIKLAMA YAPACAK CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay yarın basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Yahya Kaptan’da bulunan Lukka Kafe’de gerçekleşecek olan buluşmada Sarıbay, 2016 yılını değerlendirecek. Hem ülke hem de kent gündemine dair açıklamalar yapacak olan Sarıbay ayrıca 2017 yılında parti olarak yapacaklarından bahsedecek.

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, yarın basın mensuplarıyla bir araya gelerek 2016 yılını değerlendirecek.

AÇIKLAMA YAPACAK

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay yarın basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Yahya Kaptan’da bulunan Lukka Kafe’de gerçekleşecek olan buluşmada Sarıbay, 2016 yılını değerlendirecek. Hem ülke hem de kent gündemine dair açıklamalar yapacak olan Sarıbay ayrıca 2017 yılında parti olarak yapacaklarından bahsedecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.