GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

CHP’li Sarıtoprak’tan Rektör Aslan’a Ziyaret

Siyaset 21.11.2019 - 13:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’li Sarıtoprak’tan Rektör Aslan’a Ziyaret

CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammed Hasan Aslan’ı ziyaret etti. CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak hem Türkiye de hem de dünya çapında bölgemizi temsil eden Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammed Hasan Aslan’ı ziyaret etti. Üniversitenin mevcut durumu hakkında görüş alışverişinde bulunan CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, “Bölgemizi başarıyla temsil eden Gebze Teknik Üniversitesi’nin rektörü olmanız bölgemiz için bir şans. Belediye meclis üyesi olarak isteklerinizi gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti göstermeye hazır olacağız. Her türlü iş birliğine hazır olacağız. Sizin ve öğrencilerimize her daim destekçisi olacağız” dedi. MECLİS ÜYELİĞİNİZ HAYIRLI OLSUN Ziyarette konuşan Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammed Hasan Aslan, “Üniversite olarak her daim öğrencilerimizin yanlarında olduk. Yaptıkları ve yapacakları etkinliklerinde desteklerimizi esirgemedik. Üniversitemizin yeşil kalması için de hem öğrencilerimiz hem de bizler büyük çaba sarf ediyoruz. Üniversitemizde ağaç kesmemeye özen gösteriyoruz. Araştırmalarımız da tüm hızı ile devam ediyor. Kredi Yurtlar Kurumu’nun Gebze Teknikli öğrenciler için bir yurt projesi var. Ailelerin gönül rahatlığı ile öğrencilerini okula bırakmaları için yurt projemizde tüm hızı ile devam ediyor. İnşaatı tamamlanan konferans salonumuzu ise yakın bir zamanda açacağız. Öğrencilerimizin de çok seveceği bir grubun konseri ile konferans salonumuz öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. Sizlerin destekleri sayesinde de Gebze Teknik Üniversitesi daha ileriye taşınacaktır. Meclis üyeliği görevinizin Darıca’ya hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Rektör Aslan CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak’a teşekkür etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammed Hasan Aslan’ı ziyaret etti. CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak hem Türkiye de hem de dünya çapında bölgemizi temsil eden Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammed Hasan Aslan’ı ziyaret etti. Üniversitenin mevcut durumu hakkında görüş alışverişinde bulunan CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, “Bölgemizi başarıyla temsil eden Gebze Teknik Üniversitesi’nin rektörü olmanız bölgemiz için bir şans. Belediye meclis üyesi olarak isteklerinizi gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti göstermeye hazır olacağız. Her türlü iş birliğine hazır olacağız. Sizin ve öğrencilerimize her daim destekçisi olacağız” dedi.

MECLİS ÜYELİĞİNİZ HAYIRLI OLSUN

Ziyarette konuşan Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammed Hasan Aslan, “Üniversite olarak her daim öğrencilerimizin yanlarında olduk. Yaptıkları ve yapacakları etkinliklerinde desteklerimizi esirgemedik. Üniversitemizin yeşil kalması için de hem öğrencilerimiz hem de bizler büyük çaba sarf ediyoruz. Üniversitemizde ağaç kesmemeye özen gösteriyoruz. Araştırmalarımız da tüm hızı ile devam ediyor. Kredi Yurtlar Kurumu’nun Gebze Teknikli öğrenciler için bir yurt projesi var. Ailelerin gönül rahatlığı ile öğrencilerini okula bırakmaları için yurt projemizde tüm hızı ile devam ediyor. İnşaatı tamamlanan konferans salonumuzu ise yakın bir zamanda açacağız. Öğrencilerimizin de çok seveceği bir grubun konseri ile konferans salonumuz öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. Sizlerin destekleri sayesinde de Gebze Teknik Üniversitesi daha ileriye taşınacaktır. Meclis üyeliği görevinizin Darıca’ya hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Rektör Aslan CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak’a teşekkür etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.