CHP’li Tarhan’dan Kılıçdaroğlu’na ‘Ecevit’ Sürprizi!

Siyaset 13.11.2020 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

CHP’li Tarhan’dan Kılıçdaroğlu’na ‘Ecevit’ Sürprizi!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Fotoğraf Sanatçısı Ara Güler’in 1977 yılında çektiği ve müzayede de satışa çıkarılan Bülent Ecevit’in fotoğrafını satın alarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hediye etti. Türk fotoğrafçılığın unutulmaz sanatçısı Ara Güler’in 1977 yılında çektiği Bülent Ecevit fotoğrafı müzayede de satışa çıkarıldı. Üzerinde Ara Güler’in yanı sıra Bülent Ecevit’in de imzası bulunan ve Ecevit’in halk arasında “Karaoğlan” lakabıyla anıldığı dönemi karakterize eden fotoğrafı, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan satın alarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hediye etti.  FOTOĞRAFIN CHP AİLESİNE DÖNMESİNİ ÖNEMSİYORUM Fotoğrafı dikkatle inceleyen Kılıçdaroğlu, özellikle Ecevit’in imzasına ilgi gösterdi. Ara Güler’in objektifinden çıkan çalışmanın kendisine sunulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Tarhan: “Fotoğrafın ait olduğu yere, Genel Başkanımızın şahsında CHP ailesine dönmesini önemsiyorum. Bu münasebetle hem çok değerli fotoğraf sanatçımız Ara Güler’i hem de eski genel başkanımız ve başbakanımız Bülent Ecevit’i saygı ve rahmetle anıyorum.”

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Fotoğraf Sanatçısı Ara Güler’in 1977 yılında çektiği ve müzayede de satışa çıkarılan Bülent Ecevit’in fotoğrafını satın alarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hediye etti.
Türk fotoğrafçılığın unutulmaz sanatçısı Ara Güler’in 1977 yılında çektiği Bülent Ecevit fotoğrafı müzayede de satışa çıkarıldı. Üzerinde Ara Güler’in yanı sıra Bülent Ecevit’in de imzası bulunan ve Ecevit’in halk arasında “Karaoğlan” lakabıyla anıldığı dönemi karakterize eden fotoğrafı, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan satın alarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hediye etti. 


FOTOĞRAFIN CHP AİLESİNE DÖNMESİNİ ÖNEMSİYORUM
Fotoğrafı dikkatle inceleyen Kılıçdaroğlu, özellikle Ecevit’in imzasına ilgi gösterdi. Ara Güler’in objektifinden çıkan çalışmanın kendisine sunulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Tarhan: “Fotoğrafın ait olduğu yere, Genel Başkanımızın şahsında CHP ailesine dönmesini önemsiyorum. Bu münasebetle hem çok değerli fotoğraf sanatçımız Ara Güler’i hem de eski genel başkanımız ve başbakanımız Bülent Ecevit’i saygı ve rahmetle anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.