GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

CHP’li Tarhan’dan ‘metro’ tepkisi!

Gebze 22.10.2018 - 12:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’li Tarhan’dan ‘metro’ tepkisi!

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Meclis Başkanı Binali Yıldırım tarafından temeli atılan Gebze – Darıca metro hattı için; 4 ay önce tabelası dikildi, şimdi temeli atılıyor, işte yeni Türkiye” dedi.

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Meclis Başkanı Binali Yıldırım tarafından temeli atılan Gebze – Darıca metro hattı için; 4 ay önce tabelası dikildi, şimdi temeli atılıyor, işte yeni Türkiye” dedi. ÖNCE BİR TABELA DİKELİM SONRA TEMELİ ATARIZ Tarhan, “Dünya’nın hiçbir ülkesinde olmayan politika anlayışı maalesef Türkiye’de vatandaşa hiç çekinmeden uygulanıyor. 4 ay önce ortaya çıkarmıştık, Gebze-Darıca arasına daha temeli bile atılmayan metronun durak tabelalarını dikmişlerdi. Çünkü yaklaşan seçimler öncesinde vatandaşa çalışıyoruz imajı verilmek isteniyordu. Hiç utanmadan 4 ay sonra tabelasını diktikleri projenin temel atma törenini gerçekleştirdiler. BU NASIL KARDEŞLİK? Tarhan, “Paylaşarak yaşandığı takdirde yoksulluğun olmadığı bir dünyada kardeşçe yaşanabileceğini” söyleyen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım’ın sözleri üzerine “ Bu nasıl kardeşlik? Bir tarafta sarayda ejder meyveli tatlılar yiyen iktidar mensupları var diğer tarafta pahalı olduğu için pazardan limon bile alamayan vatandaş. Bir tarafta damadını bakan yapan, tüm aile fertlerini devlet kadrolarına atayan iktidar zihniyeti ver diğer tarafta atanamadığı için intihar eden öğretmenlerimiz. Sayın Binali Yıldırım’ın kardeşçe paylaşmaktan anladığı bu mudur?” dedi. KOCAELİ’YE VERİLEN SÖZLER TUTULMUYOR Tarhan, “Maalesef Kocaeli’ye verilen sözler tutulmuyor. Örneklerini hep beraber görüyoruz. Metro’nun temel atma töreni daha yeni gerçekleşti. Yıllardır Kandıra Duble Yolu tartışmaları kamuoyun gündeminde. Onun da temel atma töreni dönemin bakanları, valileri ve bürokratları katılmıştı. Yine sözler verilmişti. Ancak sonucu hep beraber gördük. Umarım Metro için aynı sonuç geçerli olmaz” dedi.
Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Meclis Başkanı Binali Yıldırım tarafından temeli atılan Gebze – Darıca metro hattı için; 4 ay önce tabelası dikildi, şimdi temeli atılıyor, işte yeni Türkiye” dedi.

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Meclis Başkanı Binali Yıldırım tarafından temeli atılan Gebze – Darıca metro hattı için; 4 ay önce tabelası dikildi, şimdi temeli atılıyor, işte yeni Türkiye” dedi.

ÖNCE BİR TABELA DİKELİM SONRA TEMELİ ATARIZ

Tarhan, “Dünya’nın hiçbir ülkesinde olmayan politika anlayışı maalesef Türkiye’de vatandaşa hiç çekinmeden uygulanıyor. 4 ay önce ortaya çıkarmıştık, Gebze-Darıca arasına daha temeli bile atılmayan metronun durak tabelalarını dikmişlerdi. Çünkü yaklaşan seçimler öncesinde vatandaşa çalışıyoruz imajı verilmek isteniyordu. Hiç utanmadan 4 ay sonra tabelasını diktikleri projenin temel atma törenini gerçekleştirdiler.

BU NASIL KARDEŞLİK?

Tarhan, “Paylaşarak yaşandığı takdirde yoksulluğun olmadığı bir dünyada kardeşçe yaşanabileceğini” söyleyen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım’ın sözleri üzerine “ Bu nasıl kardeşlik? Bir tarafta sarayda ejder meyveli tatlılar yiyen iktidar mensupları var diğer tarafta pahalı olduğu için pazardan limon bile alamayan vatandaş. Bir tarafta damadını bakan yapan, tüm aile fertlerini devlet kadrolarına atayan iktidar zihniyeti ver diğer tarafta atanamadığı için intihar eden öğretmenlerimiz. Sayın Binali Yıldırım’ın kardeşçe paylaşmaktan anladığı bu mudur?” dedi.

KOCAELİ’YE VERİLEN SÖZLER TUTULMUYOR

Tarhan, “Maalesef Kocaeli’ye verilen sözler tutulmuyor. Örneklerini hep beraber görüyoruz. Metro’nun temel atma töreni daha yeni gerçekleşti. Yıllardır Kandıra Duble Yolu tartışmaları kamuoyun gündeminde. Onun da temel atma töreni dönemin bakanları, valileri ve bürokratları katılmıştı. Yine sözler verilmişti. Ancak sonucu hep beraber gördük. Umarım Metro için aynı sonuç geçerli olmaz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.