CHP’Lİ TARHAN DARICALI MUHTARLARA GİTTİ!

Darıca 04.04.2017 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP’Lİ TARHAN DARICALI MUHTARLARA GİTTİ!

CHP Darıca İlçe Örgütü’nün hazırlamış olduğu programlar neticesinde CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Darıcalı muhtarlara giderek “Hayır”ı anlattı. Tarhan, “Muhtarlarımız vatandaşımızın sesidir. Çıkarılacak bir KHK ile muhtarlıklar kapatılmasın diye rejim değişikliğine hayır diyoruz” dedi.

    CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve yöneticileri ile birlikte Darıca’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerinde Darıca Bayramoğlu Mahalle Muhtarı Ferman Aktaş ve Darıca Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş’a giderek, Hayır’ı anlatan Vekil Tarhan, “Muhtarlarımız vatandaşımızın sesidir. Çıkarılacak bir KHK ile muhtarlıklar kapatılmasın diye rejim değişikliğine hayır diyoruz” dedi. AKTAŞ VE DEMİRBAŞ’A HAYIR’I ANLATTI Darıca Bayramoğlu Mahalle Muhtarı Ferman Aktaş ve Darıca Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş’a giderek, “Hayır”ı anlatan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “16 Nisan’da bir Cumhurbaşkanı, Milletvekili, muhtar seçmeyeceğiz, Türkiye’nin geleceği için karar vereceğiz. Biz burada kendimiz ya da partimiz için oy istemiyoruz. Ülkemizin, çocuklarımızın geleceği için çaba gösteriyoruz. Siyaseti, ideolojiyi bir tarafa bırakarak bu sisteme dur diyelim.” dedi. 12 EYLÜL VE OHAL UYGULAMASI KALICI HALE GELMESİN Muhtarlara ziyaretinin ardından Gebze-Darıca Diyarbakırlılar Derneğinde Diyarbakırlılarla bir araya gelen Tarhan ve beraberindekiler burada da “neden hayır” denilmesi gerektiğini anlatarak, Diyarbakırlılardan “Hayır” oyu istedi. Tarhan, “Türkiye’yi diktatörlüğe götürmenin yolunu açacak olan tek adam rejimine neden 'HAYIR' diyerek geçit vermememiz gerek. Biz bu ülkede kutuplaşma yaratarak, insanları ayrıştıran bir zihniyetin ülkede daha fazla egemen olmasını istemiyoruz. Biz gerçek anlamda demokratik bir Türkiye hedefliyoruz. Milletimizin egemenliği için sandıktan çıkacak tek bir “Hayır” oyunun paha biçilemez olduğunun bilinciyle sandıklarımızı koruyacağız.” Dedi.
CHP Darıca İlçe Örgütü’nün hazırlamış olduğu programlar neticesinde CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Darıcalı muhtarlara giderek “Hayır”ı anlattı. Tarhan, “Muhtarlarımız vatandaşımızın sesidir. Çıkarılacak bir KHK ile muhtarlıklar kapatılmasın diye rejim değişikliğine hayır diyoruz” dedi.

 

 

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve yöneticileri ile birlikte Darıca’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerinde Darıca Bayramoğlu Mahalle Muhtarı Ferman Aktaş ve Darıca Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş’a giderek, Hayır’ı anlatan Vekil Tarhan, “Muhtarlarımız vatandaşımızın sesidir. Çıkarılacak bir KHK ile muhtarlıklar kapatılmasın diye rejim değişikliğine hayır diyoruz” dedi.

AKTAŞ VE DEMİRBAŞ’A HAYIR’I ANLATTI

Darıca Bayramoğlu Mahalle Muhtarı Ferman Aktaş ve Darıca Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş’a giderek, “Hayır”ı anlatan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “16 Nisan’da bir Cumhurbaşkanı, Milletvekili, muhtar seçmeyeceğiz, Türkiye’nin geleceği için karar vereceğiz. Biz burada kendimiz ya da partimiz için oy istemiyoruz. Ülkemizin, çocuklarımızın geleceği için çaba gösteriyoruz. Siyaseti, ideolojiyi bir tarafa bırakarak bu sisteme dur diyelim.” dedi.

12 EYLÜL VE OHAL UYGULAMASI KALICI HALE GELMESİN

Muhtarlara ziyaretinin ardından Gebze-Darıca Diyarbakırlılar Derneğinde Diyarbakırlılarla bir araya gelen Tarhan ve beraberindekiler burada da “neden hayır” denilmesi gerektiğini anlatarak, Diyarbakırlılardan “Hayır” oyu istedi. Tarhan, “Türkiye’yi diktatörlüğe götürmenin yolunu açacak olan tek adam rejimine neden 'HAYIR' diyerek geçit vermememiz gerek. Biz bu ülkede kutuplaşma yaratarak, insanları ayrıştıran bir zihniyetin ülkede daha fazla egemen olmasını istemiyoruz. Biz gerçek anlamda demokratik bir Türkiye hedefliyoruz. Milletimizin egemenliği için sandıktan çıkacak tek bir “Hayır” oyunun paha biçilemez olduğunun bilinciyle sandıklarımızı koruyacağız.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.