CHP’Lİ TARHAN ŞEHİT EVİNDE

Kocaeli 09.01.2016 - 13:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP’Lİ TARHAN ŞEHİT EVİNDE

Terör Türkiye’ye her gün yeni bir acı yaşatmaya devam ediyor. Cizre’de teröristlerin saldırısında bu kez Gebze’li Jandarma Uzman Çavuş Ümit İnan şehit oldu. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, haberi alır almaz Şenidin anne ve Babasının Gebze’deki evine taziye ziyaretinde bulundu.. Tarhan, acılı anne Zeliha İnan ve acılı baba Nezir İnan’ın acısı paylaştı. Şehidin evine yapılan ziyarete Gebze ilçe Başkanı Recep Dursun, İlçe yöneticileri, CHP’li Belediye Meclis üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları katıldı. Ziyaret sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da acılı babayı telefonla arayarak başsağlığı diledi, yakınlarına sabır diledi. Şehidin evine yapılan ziyarette konuşan Milletvekili Tahsin Tarhan, Türkiye’nin ateş çemberinden geçtiğini söylerken, her gün bir aileye düşen ateşin bu kez hemşehrisinin evine düşmesinden duyduğu acıyı dile getirdi. Hükümete, “BU acıları durdurun. Terörü bitirin.” Çağrısında bulunan Tarhan, “ACınız acımızdır. Ülkesi için canlarını göz kırpmadan feda eden şehitlerimizin ailelerine borcumuz var. Bu kanı durdurarak borcumuzu ödemek istiyoruz. Türkiye bu acıları hak etmiyor” dedi.

Terör Türkiye’ye her gün yeni bir acı yaşatmaya devam ediyor. Cizre’de teröristlerin saldırısında bu kez Gebze’li Jandarma Uzman Çavuş Ümit İnan şehit oldu. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, haberi alır almaz Şenidin anne ve Babasının Gebze’deki evine taziye ziyaretinde bulundu.. Tarhan, acılı anne Zeliha İnan ve acılı baba Nezir İnan’ın acısı paylaştı.

Şehidin evine yapılan ziyarete Gebze ilçe Başkanı Recep Dursun, İlçe yöneticileri, CHP’li Belediye Meclis üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları katıldı. Ziyaret sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da acılı babayı telefonla arayarak başsağlığı diledi, yakınlarına sabır diledi. Şehidin evine yapılan ziyarette konuşan Milletvekili Tahsin Tarhan, Türkiye’nin ateş çemberinden geçtiğini söylerken, her gün bir aileye düşen ateşin bu kez hemşehrisinin evine düşmesinden duyduğu acıyı dile getirdi. Hükümete, “BU acıları durdurun. Terörü bitirin.” Çağrısında bulunan Tarhan, “ACınız acımızdır. Ülkesi için canlarını göz kırpmadan feda eden şehitlerimizin ailelerine borcumuz var. Bu kanı durdurarak borcumuzu ödemek istiyoruz. Türkiye bu acıları hak etmiyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.