19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’Lİ TARHAN VİYANA'DA

Kocaeli 20.02.2017 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP’Lİ TARHAN VİYANA'DA

  CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, dört gün boyunca Avusturya’nın başkenti Viyana’da olacak. Dünya Ticaret Örgütü’nün Doha Kalkınma Gündemi Küresel Emenat Fonu’nun desteğiyle merkezi ve doğu Avrupa, Orta Asya ve Kafkasya üyelerinin milletvekilleri için düzenleyeceği çalıştaya CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da katılacak. VEKİLLERDEN VİYANA ÇIKARMASI Milletvekilleri için 20-24 Şubat tarihleri arasında Avusturya’nın başkenti Viyana’da düzenlenen ‘Parlamenterler İçin Dünya Ticaret Örgütü Bölgesel Ticaret Çalıştayı’na Tarhan; TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyesi olarak katılacak. Tarhan, çalıştayın ardından yeniden ilimize dönecek.  

 

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, dört gün boyunca Avusturya’nın başkenti Viyana’da olacak. Dünya Ticaret Örgütü’nün Doha Kalkınma Gündemi Küresel Emenat Fonu’nun desteğiyle merkezi ve doğu Avrupa, Orta Asya ve Kafkasya üyelerinin milletvekilleri için düzenleyeceği çalıştaya CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da katılacak.

VEKİLLERDEN VİYANA ÇIKARMASI

Milletvekilleri için 20-24 Şubat tarihleri arasında Avusturya’nın başkenti Viyana’da düzenlenen ‘Parlamenterler İçin Dünya Ticaret Örgütü Bölgesel Ticaret Çalıştayı’na Tarhan; TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyesi olarak katılacak. Tarhan, çalıştayın ardından yeniden ilimize dönecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.