CHP’li Törk Çocukları Sevindirdi

Darıca 20.11.2018 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’li Törk Çocukları Sevindirdi

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, ‘Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda Darıcalı çocuklarla eğlenceli bir gün geçirdi.

20 Kasım ‘Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda Darıcalı çocuklarla eğlenceli bir gün geçiren CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, çocukların mutlu olduğu bir Darıca inşa etmek istediklerini söyledi. Hayvanat Bahçesini gezen çocuklar, hayvanları yakından görme fırsatı buldu. Burada nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan hayvanlar hakkında bilgilenen Darıcalı çocuklar ilk kez canlı olarak gördükleri hayvanları tanıma imkânı buldu. Hayvanları yakından gören çocuklar oldukça heyecanlandı. Renkli görüntüler oluşturan çocuklar hayvanlarla dolu güzel bir gün geçirmenin sevincini yaşadı. DARICA BÖLGESİNDE LİDER OLACAK Çocuklarla beraber güzel bir gün geçirdiklerini söyleyen CHP’li Törk, “En kıymetlilerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızla birlikte Darıca Hayvanat Bahçesi'nde güzel bir gün geçirdik. Çocuklarımızı sevindirip gülümsetebildiysek ne mutlu bize. Mücadelemiz her çocuğumuzun iyi eğitim aldığı ve mutlu olduğu bir Darıca’yı inşa etmektir. Bizler çocuklar gülsün diye elimizden geleni yapmaktan çekinmeyeceğiz. Mart 2019’dan sonra Darıca’yı bölgesinde lider yapacak, çocuklarımızın hayatlarının sağlam temeller üzerine kurulması için hiçbir zorluktan kaçınmayacağız.” dedi. KÜBRA AKABALI
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, ‘Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda Darıcalı çocuklarla eğlenceli bir gün geçirdi.

20 Kasım ‘Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda Darıcalı çocuklarla eğlenceli bir gün geçiren CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, çocukların mutlu olduğu bir Darıca inşa etmek istediklerini söyledi. Hayvanat Bahçesini gezen çocuklar, hayvanları yakından görme fırsatı buldu. Burada nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan hayvanlar hakkında bilgilenen Darıcalı çocuklar ilk kez canlı olarak gördükleri hayvanları tanıma imkânı buldu. Hayvanları yakından gören çocuklar oldukça heyecanlandı. Renkli görüntüler oluşturan çocuklar hayvanlarla dolu güzel bir gün geçirmenin sevincini yaşadı.

DARICA BÖLGESİNDE LİDER OLACAK

Çocuklarla beraber güzel bir gün geçirdiklerini söyleyen CHP’li Törk, “En kıymetlilerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızla birlikte Darıca Hayvanat Bahçesi'nde güzel bir gün geçirdik. Çocuklarımızı sevindirip gülümsetebildiysek ne mutlu bize. Mücadelemiz her çocuğumuzun iyi eğitim aldığı ve mutlu olduğu bir Darıca’yı inşa etmektir. Bizler çocuklar gülsün diye elimizden geleni yapmaktan çekinmeyeceğiz. Mart 2019’dan sonra Darıca’yı bölgesinde lider yapacak, çocuklarımızın hayatlarının sağlam temeller üzerine kurulması için hiçbir zorluktan kaçınmayacağız.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.