CHP’li Törk esnafla buluştu

Darıca 31.01.2019 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’li Törk esnafla buluştu

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca İstasyon Caddesi esnafı ile bir araya geldi. Törk, esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek esnafın derdine derman olacak projeleri hakkında esnafa bilgi verdi.

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına ara vermeyen CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca İstasyon Caddesi’nde esnafla bir araya geldi. Gerek sosyal medyadan gerekse de arayarak ulaşan Darıca esnafını yalnız bırakmayan Törk, esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Esnafın sıkıntılarının çözümü için elinden geleni yapacağını ifade eden Törk, “Darıca’da doğdum, büyüdüm. Bu ilçede ekmeğimi kazanıyorum. İlçemizin hangi mahallesinde hangi esnafın ne gibi sıkıntıları var hepsini Darıca’da yaşayarak öğrendim. DARICALILAR BİZİMLE Kendi yaşadığım sıkıntıları ve zorlukları esnafımıza yaşatmamak için birlik ve beraberlik içerisinde projeler hazırlıyoruz. İlçemizde faaliyet gösteren birçok meslek gurubundan vatandaşımızla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinliyoruz. Sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşan Darıcalı hemşehrilerimizin taleplerini asla karşılıksız bırakmıyoruz. Biliyoruz ki Darıca halkı bizimle. Darıcalılar değişim istiyor. Bu değişimin adı Yakup Törk. Darıca 1 Nisan’da yepyeni bir güne uyanacak” dedi.
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca İstasyon Caddesi esnafı ile bir araya geldi. Törk, esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek esnafın derdine derman olacak projeleri hakkında esnafa bilgi verdi.

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına ara vermeyen CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca İstasyon Caddesi’nde esnafla bir araya geldi. Gerek sosyal medyadan gerekse de arayarak ulaşan Darıca esnafını yalnız bırakmayan Törk, esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Esnafın sıkıntılarının çözümü için elinden geleni yapacağını ifade eden Törk, “Darıca’da doğdum, büyüdüm. Bu ilçede ekmeğimi kazanıyorum. İlçemizin hangi mahallesinde hangi esnafın ne gibi sıkıntıları var hepsini Darıca’da yaşayarak öğrendim.

DARICALILAR BİZİMLE

Kendi yaşadığım sıkıntıları ve zorlukları esnafımıza yaşatmamak için birlik ve beraberlik içerisinde projeler hazırlıyoruz. İlçemizde faaliyet gösteren birçok meslek gurubundan vatandaşımızla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinliyoruz. Sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşan Darıcalı hemşehrilerimizin taleplerini asla karşılıksız bırakmıyoruz. Biliyoruz ki Darıca halkı bizimle. Darıcalılar değişim istiyor. Bu değişimin adı Yakup Törk. Darıca 1 Nisan’da yepyeni bir güne uyanacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.