CHP’Lİ TÖRK MHP’Lİ AYGÜN’Ü ZİYARET ETTİ

Darıca 23.01.2017 - 14:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP’Lİ TÖRK MHP’Lİ AYGÜN’Ü ZİYARET ETTİ

    CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve yönetimi, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve yönetimini ilçe binasındaki makamında ziyaret etti. Törk, Aygün ile görüşmesinin anayasa değişikliği, yerel siyaset ve Darıca’nın sorunlarıyla ilgili güncel konular üzerine sohbet ortamında geçtiğini belirterek teşekkürlerini iletti.   Görüşme sonrası açıklama yapan Törk, “MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulunduk. Bizleri oldukça sıcak karşılayan başkan, yönetim ve MHP meclis üyesi Celil Akbulut’a şahsım ve partim adına teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

 

 

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve yönetimi, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve yönetimini ilçe binasındaki makamında ziyaret etti. Törk, Aygün ile görüşmesinin anayasa değişikliği, yerel siyaset ve Darıca’nın sorunlarıyla ilgili güncel konular üzerine sohbet ortamında geçtiğini belirterek teşekkürlerini iletti.

 

Görüşme sonrası açıklama yapan Törk, “MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulunduk. Bizleri oldukça sıcak karşılayan başkan, yönetim ve MHP meclis üyesi Celil Akbulut’a şahsım ve partim adına teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.