CHP'Lİ VEKİL ÖYLE BİR KONUŞTU Kİ AK PARTİLİ VEKİL...

18.12.2015 - 16:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP'Lİ VEKİL ÖYLE BİR KONUŞTU Kİ AK PARTİLİ VEKİL...

TÜRKİYE’nin ilk Roman kökenli CHP İzmir milletvekili Özcan Purçu, önceki gece Genel Kurul'da yaptığı konuşma ile vekilleri gülmekten kırdı.

Bütün partilerin tebriğini alan Purçu, Ak Parti sıralarından da coşku ile karşılandı. Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Purçu'yu kollarını açarak karşıladı ve kucakladı. Meclis Genel Kurulu’nda geçici bütçenin 2’nci maddesi görüşülürken söz alan Özcan Purçu bütçeden Romanlar ile ilgili sözleriyle büyük alkış topladı. Maliye Bakanı Naci Ağbal’a dönen Özcan Purçu, Romanlara bütçeden pay verilmesini konusunda, "Söz mü sayın bakanım söz mü?" diye sordu. Özcan Purçu, milletvekillerini Romanca selamlayarak, "Allah aşkına Romanları sevmeyen var mı? Romanlar kadar güler yüzlü olan var mı? Ama en fakir de Romanlardır" sözleri üzerine hem muhalefet hemde iktidar sıralarında uzun süre alkışlandı. Purçu konuşmasını bitirdikten sonra da CHP’li milletvekilleri ayağa kalkarak alkışladı. Sempatik konuşması ve tavırlarıyla milletvekillerine gülümseten Özcan Purçu Maliye Bakanı, Meclis Başkanı ile tokalaştıktan sonra milletvekilleriyle kucaklaştı.
TÜRKİYE’nin ilk Roman kökenli CHP İzmir milletvekili Özcan Purçu, önceki gece Genel Kurul'da yaptığı konuşma ile vekilleri gülmekten kırdı.

Bütün partilerin tebriğini alan Purçu, Ak Parti sıralarından da coşku ile karşılandı. Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Purçu'yu kollarını açarak karşıladı ve kucakladı.

Meclis Genel Kurulu’nda geçici bütçenin 2’nci maddesi görüşülürken söz alan Özcan Purçu bütçeden Romanlar ile ilgili sözleriyle büyük alkış topladı. Maliye Bakanı Naci Ağbal’a dönen Özcan Purçu, Romanlara bütçeden pay verilmesini konusunda, "Söz mü sayın bakanım söz mü?" diye sordu. Özcan Purçu, milletvekillerini Romanca selamlayarak, "Allah aşkına Romanları sevmeyen var mı? Romanlar kadar güler yüzlü olan var mı? Ama en fakir de Romanlardır" sözleri üzerine hem muhalefet hemde iktidar sıralarında uzun süre alkışlandı. Purçu konuşmasını bitirdikten sonra da CHP’li milletvekilleri ayağa kalkarak alkışladı. Sempatik konuşması ve tavırlarıyla milletvekillerine gülümseten Özcan Purçu Maliye Bakanı, Meclis Başkanı ile tokalaştıktan sonra milletvekilleriyle kucaklaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.